DISTURBIS

Incidents a l'Obelisc després de la victòria del River

Prop de 60.000 seguidors del River Plate es van aplegar al centre de Buenos Aires, però tot va acabar en disturbis amb la policia

aguasch46205784 fights break out between the fans of rival teams after river181210124808

aguasch46205784 fights break out between the fans of rival teams after river181210124808 / Gustavo Garello

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

És tradició a l’Argentina fer celebracions a l’Obelisc  després que algun dels equips de Buenos Aires es proclami campió. Ahir, després de la consagració històrica del River Plate al Santiago Bernabéu davant del seu etern rival, el Boca Juniors, prop de 60.000 seguidors 'millonarios’ van sortir a celebrar-ho a l’icònic centre de Buenos Aires.

No obstant, tot va acabar en disturbis. Alguns seguidors van començar a llançar pedres a la policia, que va respondre amb bales de goma i gasos lacrimògens fins a deixar l’Obelisc sense gent.

Notícies relacionades

Prop de 20 persones van ser detingudes i 3 policies van acabar amb diferents traumatismes. Segons testimonis de persones que van estar al lloc dels fets, tot va començar després de 5 hores de celebració pacífica amb una baralla entre simpatitzants alcoholitzats, i llavors va ser quan va intervenir la policia i va desallotjar la zona.

L’Agència Governamental de Control, suposadament, va intentar tenir cura que no es vengués alcohol als voltants de l’Obelisc. Tot i això, sembla que l’esmentat control no va funcionar gaire bé.