PARTIT SINGULAR

River-Boca: els dos equips ja descansen a Madrid

Aquest dijous s'entrenaran per preparar la gran final de diumenge al Santiago Bernabéu

Soccer Football - River Plate arrive in Madrid ahead of Copa Libertadores final - Eurostars Madrid Tower, Madrid, Spain - December 6, 2018. River Plate’s Leonardo Ponzio arrives at the hotel. REUTERS/Susana Vera

Soccer Football - River Plate arrive in Madrid ahead of Copa Libertadores final - Eurostars Madrid Tower, Madrid, Spain - December 6, 2018. River Plate’s Leonardo Ponzio arrives at the hotel. REUTERS/Susana Vera / SUSANA VERA (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

L’expedició del River Plate, que diumenge vinent disputarà el partit de tornada de la Copa Libertadores contra el Boca Juniors a l’estadi Santiago Bernabéu, ja està a Madrid allotjada al seu hotel de concentració, fins al qual s’han acostat per rebre l’equip una vintena d’aficionats.

El conjunt que dirigeix Marcelo Gallardo ha arribat cap a les 6.45 hores a l’hotel Eurostars Madrid Tower, de cinc estrelles. Es tracta d’un dels gratacels més alts d’Espanya, amb 236 metres d’alçària i que va ser inaugurat el 2008. És el mateix hotel on es va allotjar la selecció argentina quan va jugar el mes de març passat l’amistós contra Espanya.

Fred a Madrid

Malgrat la convocatòria de la penya Filial Madrid Club Atlético River Plate, només una vintena d’aficionats han anat a les portes de l’hotel per rebre els jugadors, als quals s’ha vist amb cares de cansament després d’un llarg viatge des de Buenos Aires. Els aficionats del River, malgrat ser pocs en nombre, sí que s’han fet notar i han rebut el seu equip amb aplaudiments i càntics de recolzament als jugadors.

Notícies relacionades

Encapçalant l’expedició del club s’ha vist l’entrenador Marcelo Gallardo iEnzo Francescoli, mànager del River Plate, que durant la seva etapa com a jugador de l’equip de Buenos Aires ja va guanyar una Copa Libertadores, el 1996. L’equip argentí, rebut amb l’intens fred de la capital espanyola a trenc d’alba, ha arribat a l’hotel en un autobús blanc i ha sigut escortat per la policia des de l’aeroport de Barajas, en un trajecte sense incidents.

Des de l’hotel es traslladaran diàriament a la Ciutat Esportiva del Reial Madrid a Valdedebas, de la qual els separen uns deu minuts amb autobús. Aquest mateix dijous, en sessió de tarda, faran el seu primer entrenament obert als mitjans de comunicació. 

Carmena dona la benvinguda als dos equips

L’alcaldessa de Madrid, <strong>Manuela Carmena</strong>, ha donat aquest dijous la benvinguda als equips argentins River Plate i Boca Juniors, amb l’ànim que "no hi hagi el més mínim acte de violència". <span style="font-size: 1.6rem;">A l’alcaldessa li hauria agradat "molt que el partit que disputaran aquests dos grans equips se celebrés a Buenos Aires, on s’havia de disputar", segons expressa en un comunicat.</span>