LLIGA 1, 2, 3

El gol de xilena d'Eugeni Valderrama sorprèn el futbol

1
Es llegeix en minuts

El gol de xilena del davanter Eugeni Valderrama, de l’Albacete, a l’Alcorcón està sent una de les jugades més cometadas d’aquesta jornada en Segona Divisió. LaLiga 1,2,3 eleva l’excel·lència d’alguns futbolistes com aquest català de 24 anys, nascut a Tarragona i que juga cedit a l’Albacete, procedent de l’Osca. La temporada passada, Valderrama va jugar la segona volta a les files del Cadis.

A les xarxes socials es pot admirar el vídeo amb el gol marcat aquest diumenge:

Aquest és el tuit que ha compartit l’Albacete a Twitter:

El líder de segona, l’Alcorcón, ha sortit derrotat del Carlos Belmonte (2-1). L’Albacete, amb aquesta victòria, es posa a la pomada en la pugna pels llocs d’ascens a Primera. Eugeni Valderrama va marcar l’1-0. I Bela el 2-1 definitiu. Els manxecs que entrena el català Luis Miguel Ramis són quarts amb 30 punts. El líder en suma 33. Deportivo i Granada, 31.

Notícies relacionades

Amb aquesta victòria, l’equip d’Alejandro García i Andrés Iniesta segueix invicte al Carlos Belmonte, suma 17 punts dels 21 en disputa. Ha guanyat els últims tres partits. Avui ha registrat rècord d’assistència (10.470 espectadors) amb la visita del líder Alcorcón. Per celebrar-ho, un altre tuit del club manxec:

Els aficionats més entusiastes cataloguen la xilena de Valderrama de ser millor que la de Cristiano Ronaldo a la Juventus a la Champions o la de Bale al Liverpooll a la final de Kíev contra el Liverpool. “Tenim una gran plantilla. Qualsevol jugador pot fer mal”, ha declarat Eugeni Valderrama a la conclusió del matx amb l’Alcorcón.