POLÈMICA INTERNACIONAL

El croat Lovren diu "covards" als espanyols

El jugador del Liverpool menysprea Sergio Ramos després de la victòria de la seva selecció contra Espanya

aguasch45912529 bat01  zagreb  croacia   15 11 2018   dejan lovren  i  de cr181116120256

aguasch45912529 bat01 zagreb croacia 15 11 2018 dejan lovren i de cr181116120256 / ANTONIO BAT

1
Es llegeix en minuts

El defensa central del Liverpool, Dejan Lovren, no es va oblidar de Sergio Ramos després de la victòria agònica de Croàcia per 3-2 contra Espanya, en l’última jornada de la Lliga de les Nacions. El jugador croat va utilitzar les xarxes socials no només per insultar el futbolista madridista, sinó també el conjunt de seleccionats per Luis Enrique: "Són un munt de covards", va etzibar. I assenyalant els escuts d’Espanya i Croàcia de la seva samarreta va mirar cap al del seu país i va dir: "Només aquest costat és el bo".

 "Ara surt i parla, col·lega", va dir Lovren referint-se a Sergio Ramos. I va afegir: "Són un colla de covards. Ara guanyarem Anglaterra i serem líders".

Notícies relacionades

Sergio Ramos Lovren tenen un frec a frec des que el jugador del Reial Madrid va lesionarMohamed Salah en la passada final de Champions League. "Ramos fa més errades que jo, però és al Madrid. Varane és millor", havia dit Lovren en una entrevista. I el defensa espanyol va contestar en roda de premsa: "Que Lovren digui el que vulgui. No contestaré ningú que es vulgui guanyar tres portades o obrir el telenotícies".

En el terreny esportiu, Ramos ha abandonat la concentració d’Espanya per un problema a l’adductor i no participarà, per tant, en l’amistós de diumenge davant de Bòsnia a Las Palmas.