LA UEFA FUTSAL CUP

El Barça arrenca amb una àmplia victòria davant de l'Ekonomac (6-1)

L'equip blaugrana busca aquest cap de setmana en el Palau classificar-se per a la 'final four'

jcarmengol45911123 2018 11 15 fcb futsal vs ekonomac victor181115221824

jcarmengol45911123 2018 11 15 fcb futsal vs ekonomac victor181115221824 / VICTOR SALGADO

1
IGNASI FORTUNY

El Barça Lassa va iniciar bé la ronda Élite de la UEFA Futsal Cup, al derrotar en el primer partit del seu grup al Palau Blaugrana a l’equip serbi Ekonomac, que ha sucumbit per 6-1 després d’un convincent desplegament dels homesd’Andreu Plaza  durant els 40 minuts.

El partit s’ha encarrilat amb més facilitat de la prevista, ja que la primera part ha sigut absolutament i total del Barça (4-1), que s’ha avançat amb golsd’Adolfo (m. 5) i Ferrao (m. 7) abans que Divanei escurcés distàncies (m. 9). Però una altra escomesa, amb tants de Dyego i un altre d’Adolfo han obert una bretxa decisiva.

La segona meitat ha començat amb un gold’Aicardo (m. 21) que ha posat encara les coses més de cara. El porter blaugrana Juanjo ha fet la resta amb parades de mèrit (inclòs un penal), i Lozano ha arrodonit el marcador a cinc minuts del final.

El Barça necessita acabar primer de grup per classificar-se per segon any consecutiu per a la ‘final four’, i aquest dijous ha fet el primer pas. Li’n queden dos més. El pròxim, aquest mateix divendres (21.15 h) davant delRecord Bielsko-Biala de Polònia, i l’últim, diumenge (13.15 h) contra el potent equip rus Ugra Yugorsk, campió continental el 2016 després de vèncer a la final el Movistar Inter, que és el campió del 2017 i que ja ha segellat la seva classificació per ser entre els quatre millors al dominar el grup que es disputa a Lituània.

L’equip blaugrana vol aprofitar el fet de jugar-se la classificació a casa, a l’empara i amb la calor del seu públic. Amb ell comptarà aquest cap de setmana davant dels dos difícils rivals que li queden per afrontar. L’Ugra ha guanyat en el primer partit del grup al Record per un ajustat 4-3.