EL MASTERS DE TENNIS

Djokovic atropella Zverev en actitud mestra

El número u mundial es converteix en el primer semifinalista del torneig després de la victòria de Cilic davant d'Isner en tres sets

eprozas45879768 topshot   serbia s novak djokovic celebrates after winning a181114175305

eprozas45879768 topshot serbia s novak djokovic celebrates after winning a181114175305 / GLYN KIRK

1
Es llegeix en minuts
Efe

La solidesa de Novak Djokovic ha acabat per esfondrar l’atac de l’alemany Alexander Zverev, que va cedir davant del serbi per un contundent 6-4, i 6-1 en 76 minuts.  L’actual número 1 mundial ha sigut el primer a assegurar-se la classificació per a les semifinals per vuitena vegada en la seva carrera, després que, en la sessió nocturna, Marin Cilic hagi guanyatJohn Isner en tres sets per 6-7 (2-7), 6-3 i 6-4.

En el millor partit dels que es porten disputats aquesta setmana, Djokovic ha sigut molt superior psicològicament. El serbi ha aguantat les escomeses de Zverev per portar-lo al seu terreny. La seva defensa ha sigut tal, que en el primer set només ha comès set errors no forçats, per 18 del seu rival, salvant dos punts de ruptura.

El cinc vegades campió del torneig havia expressat dilluns que esperava un duel més tancat que el que van mantenir recentment en les semifinals de Xangai, on el de Belgrad es va imposar en només una hora, trencant la sacada del tennista alemany en quatre ocasions sense cedir un punt de ruptura amb el seu (6-2 i 6-1).

Massa fàcil per a Djokovic

Però Zverev, que s’havia mantingut regular fins al desè joc d’aquest parcial, va notar la pressió a l’hora de treure i allà es va desfer tota la seva resistència. Va salvar un punt de set allà, però va entregar aquesta primera mànega amb una doble falta.

Notícies relacionades

El desenllaç del segon set va ser més ràpid, perquè Djokovic va aconseguir trencar en el quart joc (3-1) per encadenar-ne en total cinc de consecutius, destrossant la moral del teutó.

Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo han presenciat avui, a Londres, el partit de Novak Djokovic. / AFP / facundo arrizabala

Amb el triomf d’aquest dimecres, Djokovic ha guanyat ja 33 dels 35 partits que porta disputats des de Wimbledon. Suma dos triomfs a l’O2 Arena de Londres, i no ha cedit un set encara. Continua a més ampliant la diferència de punts amb l’espanyol Rafael Nadal en la llista mundial després d’arrabassar-li el número u recentment, que és ara ja de 965 punts.