SENSE ÈXIT

Usain Bolt es queda sense equip

L'atleta no supera el període de prova a Austràlia

usain-bolt

usain-bolt / PETER PARKS (AFP)

1
Es llegeix en minuts

El plusmarquista mundial i vuit vegades campió olímpic, el jamaicà Usain Bolt, va posar fi "de forma immediata" al seu període de prova amb l’equip australià de futbol Central Coast Mariners, va informar aquest divendres el club.

Notícies relacionades

El Central Coast Mariners, de la Lliga professional de futbol d’Austràlia, i Ricky Simms, representant de Bolt, estaven mantenint converses amb tercers per poder trobar una solució comercial per a la contractació de l’exestrella de l’atletisme, va indicar el club en un comunicat. "Malgrat les promeses de diversos socis potencials, Bolt i el Central Coast Mariners van concloure amigablement que no podran arribar a un acord adequat de manera oportuna", va precisar el text.

Sense èxit amb la pilota

"Vull agrair els amos, la gerència, el personal, els jugadors i els simpatitzants del Central Coast Mariners per haver-me fet sentir benvingut durant la meva estada. Li desitjo al club èxit en la temporada", va dir, per la seva banda, Bolt, que es va unir a l’equip a l’agost per a un període probatori indefinit. El Central Coast Mariners va ser el quart equip al qualBolt s’aproximava per fer el salt al futbol professional després de fer proves amb el Borussia Dortmund d’Alemanya, el Sundowns de Sud-àfrica i l’Stromsgodset de Noruega. 

Temes:

Usain Bolt