REACCIONS A L'ACOMIADAMENT

Maqueda, cunyat de Lopetegui: "He sentit vergonya de ser madridista"

El també exjugador del Real Madrid explota pel mal estil de la directiva de Florentino Pérez

lopetegui-nueva-foto

lopetegui-nueva-foto / Manu Fernandez (AP)

1
Es llegeix en minuts

El dur comunicat del Reial Madrid contra Julen Lopetegui ha generat moltes reaccions d’indignació. Són molts els que entenen que el club blanc ha perdut ‘señorío’ a l’acomiadar el seu entrenador amb retrets sobre la desproporció entre el nivell de la plantilla, amb vuit candidats a la Pilota d’Or, i els resultats obtinguts fins ara. Però potser ningú s’ha pronunciat de manera més irada que Juanjo Maqueda, exjugador del Madrid i cunyat de Lopetegui. 

“He sentit vergonya de ser madridista després de llegir el comunicat, vergonya absoluta”, va protestar Maqueda a ‘El Larguero’ de la cadena SER. “És un comunicat que és una bomba per a tu. Vuit jugadors nominats a la Pilota d’Or que probablement no la guanyaran, Modric té alguna opció. Tots els madridistes que són madridistes de veritat és normal que tinguin aquesta sensació. Sincerament, la veritat és que és trist”, agregava l’exjugador del Reial Madrid.

Notícies relacionades

Maqueda va remarcar que no parlava en nom de Lopetegui. “El Julen ha tingut un respecte i una distinció tremenda fins a l’últim moment. No vull que l’identifiquin amb el que he dit, jo he parlat com a madridista”, assenyalava.

Maqueda va recordar que són diversos els grans jugadors que han abandonat el Reial Madrid per la porta del darrere. “Hi ha hagut jugadors tan importants que han sortit de mala manera del Reial Madrid... Com Cristiano Ronaldo, per exemple. Mai haurien de sortir de la manera que han sortit, o Iker Casillas”.