ENGANXADA AMB LA PREMSA

Marcelo: "Intenteu fer mal al vestidor, teniu enveja"

"He assenyalat el meu escut per dir que el Madrid sempre torna, no he rebut ofertes", va dir el brasiler

marcosl45586400 real s marcelo injures during the champions league  group g 181023235802

marcosl45586400 real s marcelo injures during the champions league group g 181023235802 / Paul White

1
Es llegeix en minuts
Alejandro García

"Intenteu fer mal al vestidor. I això és enveja perquè no sabeu jugar a futbol". Marcelo, un dels capitans del Madrid, s’ha enredat en un encreuament d’acusacions amb els periodistes que l’esperaven a la zona mixta del Santiago Bernabéu, després del triomf sobre el Viktoria Plzen (2-1).

"Mira com parles d’alterat, mira, mira....", li va arribar a dir a un informador, indicant que després del seu gol: "He assenyalat el meu escut per dir que el Madrid sempre torna. No, no he rebut ofertes", va dit, negant que desitgi abandonar el Bernabéu.

Notícies relacionades

"Potser és enveja perquè no sabeu jugar a futbol", va comentar Marcelo, recordant: "No he faltat el respecte a ningú". El defensa brasiler va recordar a un dels periodistes vells episodis. "Tu em critiques cada dia i no em molesta gens", va recordar.

"De vegades em semblen algunes coses injustes, però sempre comenceu vosaltres amb les crítiques", va comentar Marcelo, que va considerar "meravellós" que Lopetegui s’assegui a la banqueta diumenge vinent en el clàssic del Camp Nou. "Em sembla injust valorar un equip a l’inici de temporada. A més, no sento l’equip bloquejat".