CRISI AL MADRID

Lopetegui: «Em trobo amb més ànim que mai»

"El futbol ha sigut injust amb nosaltres, no ens mereixíem aquesta derrota", es lamenta l'entrenador blanc

spain soccer la liga 43842-0d8b1

spain soccer la liga 43842-0d8b1 / Paul White (AP)

1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

“Em trobo amb més ànim que mai”, ha assegurat l’entrenador del Reial Madrid, després de perdre 1-2 a casa contra el Llevant, per la seva convicció per seguir en el càrrec. “En l’últim que penso és en el meu lloc, penso a aixecar els nois per al partit de dimarts”, ha dit.

 El tècnic blanc ha lloat el joc del seu equip i ha carregat tota la responsabilitat de la derrota a la mala fortuna i la falta d’encert. “El futbol ha sigut injust amb nosaltres, ha sigut una derrota immerescuda. Hem atacat molt i bé”, ha repetit dues vegades en la seva primera resposta. “Han passat coses estranyes, amb un xut en contra anàvem 0-2, el futbol té aquestes coses. L’únic que pot fer l’equip és encertar i guanyar partits”, ha explicat.

Un Lopetegui més intens que mai en roda de premsa, visceral, ha enviat missatges amb més contingut que habitualment. L’ocasió bé ho mereixia. “M’he trobat un vestuari trist, però segur que revertirem la dinàmica”, ha dit amb un entusiasme impostat.

Paco López, orgullós del seu equip

Notícies relacionades

Per la seva part, Paco López, l’entrenador del Llevant que fa un any entrenava a Tercera Divisió, ha sortit triomfador del Santiago Bernabéu amb un desplegament tàctic espectacular del seu equip. “Hem treballat tota la setmana com contrarestar el Madrid i a la primera part han sortit bé moltes d’aquestes coses, a la segona hem patit una mica més. La nostra consigna era crear perill cada vegada que robàvem”, ha explicat.

“El talent té límit, però la fe i el convenciment no i aquest equip creu molt en el que fa”, ha valorat el tècnic valencià, que també ha assenyalat com una jugada aïllada dins del desenvolupament del partit l’únic gol que va aconseguir el Reial Madrid al partit: “El gol ens el fan gairebé en una contra, en una pèrdua no forçada, amb l’equip en desplegament”, ha dit.