ES REPRÈN DILLUNS (16.00 H)

La tempesta suspèn el Nàstic-Alcorcón (0-3)

En poc més de mitja hora, l'equip català va ser escombrat abans que una forta pluja aturés el partit

marcosl45464559 deportes  partido del nastic tarragona suspendido por la llu181014195602

marcosl45464559 deportes partido del nastic tarragona suspendido por la llu181014195602

1
Joan Vidal

Una forta tempesta va obligar a suspendre el Nàstic-Alcorcón (0-3, m. 39). Sense futbol, sense actitud i sense llum estava llavors l’equip català, que aixeca la mà per agafar lloc a la cua de la classificació i demostra perquè ara mateix és el pitjor equip de la categoria. En 26 minuts van mostrar la incapacitat de combinar amb la pilota i va regalar tres gols a un Alcorcón que amb poc va fer molt.

La Lliga de Futbol Professional va anunciar que els 51 minuts restants d’aquest partit es jugaran aquest dilluns a partir de les quatre de la tarda. Durant els 39 minuts que sí que es van poder disputar al Nou Estadi, el Nàstic va patir contra un Alcorcón que li va passar per sobre.  Juan Muñoz no va tenir rival i va trencar per dues ocasions (0-1, m. 6; 0-2, m. 13) els centrals per superar fàcilment un Isaac Becerra venut.

La guinda la va posar Nono, que va jugar a plaer en l’extrem esquerrà i va regalar uns bons minuts de futbol amb el premi del gol (0-3, m. 26). Suors fredes a les grades que van explotar contra els seus pupils incrèduls del que estava passant sobre la gespa.

Es van apagar els focus

La pluja, i en conseqüència, els focus del Nou Estadi, van ajudar els de José Antonio Gordillo, al no suportar l’aiguat i apagar-se per a alleujament dels onze homes vestits de vermell. Deu minuts d’interrupció i després es va reprendre el partit, que tornaria a viure una apagada. No es va tornar a veure els jugadors sobre la gespa i es va clausurar l’esperpèntic espectacle fins aquest dilluns.