Ronaldo pacta deixar la selecció de Portugal fins que s'aclareixi l'acusació per violació

El jugador no anirà convocat en els partits de l'octubre i el novembre

rozas45259434 juventus  portuguese forward cristiano ronaldo reacts at the181003165642

rozas45259434 juventus portuguese forward cristiano ronaldo reacts at the181003165642 / MARCO BERTORELLO

1
Es llegeix en minuts
Efe / Lisboa

Cristiano Ronaldo quedarà fora de la llista de convocats de la selecció portuguesa per als partits de l’equip previstes per a l’octubre i el novembre.

Ronaldo no serà convocat per als partits contra Polònia, a la Lliga de les Nacions, ni contra Escòcia.

Segons el diari esportiu ‘Record’, el futbolista va parlar amb el president de la Federació Portuguesa de Futbol, Fernando Gomes, i amb el seleccionador nacional, Fernando Santos, i van coincidir que és millor que el jugador no sigui convocat per als pròxims partits.

Ronaldo, afegeix el diari, sembla que els va aclarir que aquesta situació no implica que el jugador –ara en la Juventus– no mantingui el seu compromís amb la selecció nacional portuguesa.

Aquest anunci coincideix amb la polèmica que esquitxa Cristiano Ronaldo per la investigació oberta als Estats Units per una denúncia de violació.

El president de la FPF, Fernando Gomes, va expressar la seva "total solidaritat" amb el jugador, en una entrevista amb l’agència estatal Lusa.

"En nom meu i en nom de la Federació Portuguesa de Futbol expresso la meva total solidaritat amb Cristiano Ronaldo, en un moment en què el seu bon nom i la seva reputació estan posats en dubte", va assenyalar Gomes.

"Crec en la seva paraula, no només perquè defenso la presumpció d’innocència com a principi bàsic d’un Estat de dret, també perquè conec Ronaldo fa molts anys i soc testimoni del seu bon caràcter", va dir Gomes.

El mateix jugador va negar aquest dimarts "de manera taxativa" les acusacions en un missatge publicat en el seu compte de Twitter.

Notícies relacionades

"Nego de manera taxativa les acusacions que m’han sigut dirigides. La violació és un crim abominable que va en contra de tot el que soc i el que crec. No vull alimentar l’espectacle mediàtic creat per persones que volen promoure’s a si mateixes a costa meva", va escriure Cristiano.

"La meva consciència està neta i em permet esperar amb tranquil·litat els resultats de tota mena d’investigacions", va prosseguir Cristiano en un segon tuit, publicat pocs minuts després del primer.