cita esportiva

VÍDEO: El tendre espot dels Jocs Special Olympics que protagonitza Carles Puyol

Els jocs del col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual se celebra del 4 al 7 d'octubre a la Seu d'Urgell i Andorra la Vella

carles-puyol---millorquihointenta-lespot-dels-jocs-specia / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

L’excapità del Barça Carles Puyol és el protagonista de l’espot oficial delsJocs Special Olympics 2018, que se celebren del 4 al 7 d’octubre a la Seu d’Urgell Andorra la Vella. L’audiovisual porta el títol del lema dels jocs, ‘Millor qui ho intenta’. Al clip, l’exfutbolista blaugrana comparteix protagonisme amb la gimnasta lleidatana Àngela Mora a l’anunci rodat a les instal·lacions del’INEFC (Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya).

Notícies relacionades

L’espot, que es va veure per primera vegada el 18 de setembre en l’acte de presentació dels jocs alPalau de la Generalitat i es pot veure a diversos canals de televisió, mostra Puyol intentant una pirueta de gimnàstica amb un cèrcol. Lluny d’aconseguir-ho, la imatge posterior ensenya Mora aplaudint l’exfutbolista per haver-ho intentat en una tendra escena. A la presa següent es pot veure la gimnasta ensenyant un moviment a Puyol. 

L’esdeveniment esportiu més important del col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual congregarà més de 1.500 esportistes de 13 països diferents durant quatre dies.