Enfrontament a la 'Catedral'

Athletic Club-Reial Madrid: horari i on podeu veure la jornada 4 a la tv

Els blancs volen mantenir la bona ratxa de Lliga contra els 'lleons'

athletic real madrid de la 1718

athletic real madrid de la 1718

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Athletic Club-Reial Madrid, partit corresponent a la jornada 4 de LaLiga, es disputarà dissabte 15 de setembre a les 20.45 hores a San Mamés i es podrà veure a través de Movistar Partidazo. La web d’El Periódico farà un seguiment ‘online’ des de minuts abans del partit.

Notícies relacionades

Els de Julen Lopetegui han començat bé el campionat de la regularitat després de perdre la Supercopa d’Europa contra l’Atlètic de Madrid. El conjunt blanc ha guanyat els tres primers partits de Lliga i, si volen continuar amb la bona ratxa, haurà de fer un bon paper a Bilbao.

Davant seu hi haurà un Athletic que fa tres setmanes que no juga. Entre la parada de seleccions i la suspensió del partit previst contra elRayo  pel tancament de l’Estadi de Vallecas, els d’Eduardo ‘Toto’ Berizzo han estat dos caps de setmana sense competir. A més, malgrat la possible baixad’Aduriz, provaran de donar una alegria a l’afició després que, en l’últim partit disputat a la ‘Catedral’, els biscaïns desaprofitessin un avantatge de dos gols i acabessin empatant contral’Osca.