A KÈNIA

Mor en accident el kenià Nicholas Bett, excampió del món de 400 tanques

L'atleta va perdre el control del cotxe quan tornava a casa després de disputar els campionats de l'Àfrica

nicholas-bett

nicholas-bett / Lee Jin-man (AP)

1

L’atleta kenià Nicholas Bett, campió mundial de 400 tanques a Pequín 2015, ha mort en accident de trànsit al seu país quan tornava dels campionats de l’Àfrica, que s’han disputat a Nigèria, han informat mitjans britànics. El corredor de tanques, de 28 anys, va morir a prop de la localitat de Nandi quan el cotxe que conduïa va sortir de la carretera i va acabar a la cuneta, segons han confirmat la policia keniana i la família de l’atleta.

La Policia va explicar que Bett va perdre el control del cotxe després d’ensopegar amb un sot de la carretera. L’atleta mort va fer història en els Mundials de Pequín 2015 perquè es va convertir en el primer kenià que guanyava un títol internacional en distàncies inferiors als 800 metres. També va ser dues vegades medallista en els campionats africans.