TÈCNICS CARISMÀTICS

Seedorf i Kluivert són els nous seleccionadors del Camerun

El ministre d'Esports va anunciar el nomenament dels dos exjugadors holandesos

jcarbo44541631 seedorf kluivert180804180332

jcarbo44541631 seedorf kluivert180804180332 / FRED ERNST

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Clarence Seedorf i Patrick Kluivert són els nous seleccionadors de Camerun, nomenament que ha sigut anunciat aquest dissabte per Pierre Ismaël Bidoung Kpwatt, el ministre d’Esports del país africà. Els dos tècnics holandesos, vells amics des de l’adolescència quan van créixer junts a la pedrera de l’Ajax, substitueixen el belga Hugo Broos, destituït el novembre per no haver classificat els Lleons Indomables per al Mundial de Rússia.

Notícies relacionades

Seedorf, de 42 anys, serà el primer entrenador per la seva trajectòria més gran a les banquetes. La seva última experiència va acabar al maig: va ser al Deportivo, al qual no va poder salvar del descens a Segona. L’antic centrecampista holandès, que va jugar també al Reial Madrid, va dirigir abans el Milan i el Shenzen a la Xina. Kluivert (42) ja havia sigut seleccionador de Curaçao, càrrec que va abandonar quan va ser fitxat com a director esportiu del Paris Saint Germain. Després de cessar del seu càrrec al club francès a inicis de la passada campanya, Kluivert va tornar a viure Barcelona 14 anys després d’haver jugat set temporades de blaugrana.

Seedord i Kluivert, companys a la pedrera de l’Ajax, i club amb el qual es van proclamar campions d’Europa el 1995 (gràcies a un gol de Kluivert) i en van ser finalistes l’any següent, tindran com a missió defensar el títol de campió de l’Àfrica del Camerun que serà l’amfitrió de la Copa de Nacions del 2019.

Temes:

Camerun Futbol