LA PRETEMPORADA BLANC-I-BLAVA

L'Espanyol considera poc seriosa l'oferta del Fulham per David López

El director general del club periquito diu que el preu s'hauria d'acostar a la clàusula de 40 milions i Rubi defensa que el jugador vol quedar-se

zentauroepp44390433 olot   espanyol  foto  valenti enrich180720140538

zentauroepp44390433 olot espanyol foto valenti enrich180720140538 / Valenti Enrich

2
Es llegeix en minuts
José María Expósito

David López continua centrant totes les mirades en la pretemporada del’Espanyol. La continuïtat o marxa del central periquito acapara l’atenció entorn del club català, que considera poc seriosa l’oferta feta pelFulham, a qui exigeix que s’acosti a la clàusula de rescissió, xifrada en 40 milions. Mentrestant, l’entrenador, Rubi, va declarar després de la victòria en el primer amistós de pretemporada contra l’Olot que el jugador vol quedar-se.

"Hi ha una clàusula, si algun club hi està interessat ha de venir amb la clàusula o una xifra al voltant. Qui presenta una oferta de 8 milions d’euros és que no ens pren seriosament", va declarar aquest dijous Roger Guasch, director general corporatiu del club, a Catalunya Ràdio. En els últims dies s’ha parlat que l’oferta pot haver arribat fins als 20 milions, però Guasch, tot i que no va voler concretar, va posar sobre la taula xifres més baixes. "Vuit, nou, dotze... qui presenta una oferta així és que creu que estem necessitats, seria una falta de respecte al nostre soci, al mateix David i a l’Espanyol".

"Té ganes de quedar-se"

A l’espera d’una possible contraoferta del club anglès, Rubi es va mostrar moderadament optimista després del partit contra l’Olot sobre la continuïtat del principal estendard de la plantilla després de la marxa de Gerard Moreno, i va revelar que el central té ganes que s’aclareixi el seu futur, i, si pot ser, que continuï sent blanc-i-blau: "David també té ganes de quedar-se. Crec que és un pilar important i espero que se solucioni com més aviat millor. No puc opinar perquè no estic al cap dels que manen aquí ni al seu, però sí que crec que les voluntats de les dues parts són bones. I quan això és així, soc moderadament optimista".

David López segueix a l’espera de l’oferta de renovació a l’alça promesa pel director esportiu, Jordi Lardín, que no acaba d’arribar. "No està trist, però sí que és cert que té ganes de resoldre la seva situació. Jo estic convençut que la resoldrem a favor del que ens interessa a tots: que David continuï aquí. Tant de bo l’assumpte no s’allargui gaire més". 

Nova RCDE Academy a la Xina

Notícies relacionades

El club, mentrestant, ha anunciat aquest divendres la pròxima obertura del que serà la seva segona acadèmia a la Xina. Serà a Hunan, província del sud del país asiàtic, després que l’entitat catalana hagi arribat a un acord amb Rui Dong Sport per desenvolupar aquest nou centre de formació. Aquesta empresa té experiència en la formació de jugadors i actualment ja treballa amb 30 escoles, amb més de 3.000 alumnes.

La Xina és un país, tal com ha definit Guasch, "estratègic i important en l’àmbit de posicionament". Aquesta nova acadèmia se sumarà a les ja existents a Yunnan, Alger, Nova Jersey, Miami, Los Angeles, Ajman, Bagdad, Japó, Barcelona i Blida.

Temes:

Espanyol