CISMA A L'ARGENTINA

Mascherano revela la «frustració» de Messi

«Es van fer moltes coses malament, no ens podem mentir a nosaltres mateixos», diu el 'Jefecito'

marcosl43943997 javier mascherano gestures during a press conference after a180624133023

marcosl43943997 javier mascherano gestures during a press conference after a180624133023 / Ricardo Mazalan

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

És l’aniversari més amarg de Leo Messi. En fa 31 aquest diumenge en un clima enrarit, ple de tensió, amb Chiqui Tapia, el president de l’AFA (Associació de Futbol Argentí), acusant la premsa del seu país de divulgar “mentides” després de la derrota contra Croàcia, que ha col·locat la selecció de Sampaoli al caire de l’abisme. “Tenim ara una oportunitat real de poder classificar-nos. Es van fer moltes coses malament, aquest soroll no ens ajuda”, ha recordat Mascherano, l’exjugador del Barça, admetent la “frustració” que sacseja a Messi, encara que el veu “bé”, confiat que pugui revertir la situació. 

“Demanem un gest de suport”(Tapia, president de l’AFA)

“Han vist al cos tècnic dirigint la pràctica, al planter entrenant. Han vist que molt del que s’ha dit és mentida. Demanem un gest de suport”, ha dit Tapia, admetent la reunió entre els jugadors, el cos tècnic dirigit per Jorge Sampaoli i els directius de l’AFA. “Aquesta oportunitat que ens han donat el futbol, el destí, l’hem d’aprofitar. Volem donar-li la possibilitat als argentins, als seguidors de la Selecció, que són els únics que no tenen la mala intenció de fer malbé la imatge d’aquest grup que l’únic que ha fet és venir i posar-se la samarreta tindria algun benefici”.

“La situació és complexa, no és fàcil. En som responsables. No ens mentirem nosaltres mateixos” (Mascherano)

Notícies relacionades

Va ser Mascherano qui va incidir en el clima volcànic que sacseja l’Argentina, mentre Messi manté aquest misteriós silenci. “Està clar que es va fer més d’una cosa malament. No ens mentirem nosaltres mateixos. La situació és complexa, en som responsables", ha remarcat l’exjugador blaugrana. “Tenim la fe que en altres situacions la va poder revertir. I ara és una oportunitat més per poder sobrepassar-la. Ens hem d’ajudar entre nosaltres”.

“Leo té moltes ganes de revertir la situació, com tots” (Mascherano)      

Després, va parlar de Messi. D’aquest jugador que no ha aparegut encara al Mundial en els dos primers partits. “Leo està bé. És un ésser humà i té les seves frustracions, com les tenim tots, però té moltes ganes de canviar la imatge i revertir la situació, com tots”, ha indicat Mascherano.