EXEMPLE MUNDIAL

Els aficionats del Senegal i el Japó netegen les grades després dels seus partits

Es fa viral un vídeo en què es veu els aficionats de les dues seleccions recollint la brossa després d'aconseguir dues victòries històriques

zentauroepp43854024 senegal s fans  their bodies and faces painted in the colors180620103201

zentauroepp43854024 senegal s fans their bodies and faces painted in the colors180620103201 / Andrew Medichini

1
Es llegeix en minuts
Irati Vidal

El Senegal el Japó van ser les sorpreses de la jornada d’aquest dimarts al Mundial de Rússia. Van guanyar les favorites del seu grup (Polònia Colòmbia, respectivament). Van aconseguir dues victòries històriques, ja que mai abans un entrenador nascut a l’Àfrica i un altre de nascut a Àsia havien vençut en una mateixa edició de la Copa del Món. I, a més, van tenir temps de convertir-se en un exemple a seguir.

I és que, després dels històrics resultats aconseguits al terreny de joc, les seves aficions van tornar a guanyar a la grada. Abans de celebrar la victòria van decidir que el que tocava era netejar i recollir tota la brossa generada durant el partit. La celebració ja vindria després.

Exemple viral

Notícies relacionades

El gest, realitzat primer pels japonesos, que es van imposar a la Colòmbia de James Rodríguez, i després pels senegalesos, s’ha convertit en viral. La gent entén que és un exemple mundial del qual els occidentals, massa preocupats pels resultats i el que succeeix al camp, hauríem d’aprendre. Sobretot tenint en compte que el futbol és una base d’inspiració i exemple per a multitud de nens i adolescents.

Per això, sigui quin sigui el resultat final, el Japó el Senegal ja han guanyat la Copa del Món.