02 d’abr 2020

Anar al contingut

PENSANT EN L'IRAN

Isco anima De Gea

"Aquest equip té orgull i cor. Creixerem davant de les adversitats", va comentar el jugador del Madrid

Marcos López

Isco anima De Gea

Javier Etxezarreta

"El David està bé. A ningú li agrada fallar. És un dels millors porters del món. Sap com reaccionar. Li estem donant molt afecte". Isco, el migcampista del Madrid, ha volgut animar De Gea, el porter de la selecció espanyola, que viu dies tempestuosos pel seu greu error contra Portugal. "Això és futbol, et pot sortir mascle o et pot sortir femella", ha afegit el jugador madridista.

"No t’enganyaré, va passar alguna cosa. Però un Mundial és cada quatre anys i ens hem d’allunyar de tot el que passa fora", ha reclamat Isco intentant oblidar la tempesta que es va viure amb l’acomiadament fulminant de Julen Lopetegui, el tècnic que més ha cregut en ell.

"No ens ajuda estar lamentant-nos del que ha passat. Ens hem de centrar en l’aspecte esportiu" (Isco)

"No ens ajuda estar lamentant-nos del que ha passat. Ens hem de centrar en l’aspecte esportiu", ha dit el jugador blanc, agraït per haver gaudit del seu debut al Mundial. "Em vaig sentir molt a gust i amb els jugadors que tinc al costat tot és més fàcil".

Després de l’empat contra Portugal, Isco ha volgut enaltir el caràcter de la selecció. "Aquest equip té molt d’orgull i cor, té moltes ganes de fer bé les coses. Creixerem davant les adversitats i no ens ensorrarem en cap moment".