BANQUETES A ANGLATERRA

Emery negocia amb l'Arsenal i Pellegrini fitxa pel West Ham

El tècnic basc, ex del PSG, és el més ben situat per reemplaçar Arsène Wenger

marcosl42087197 psg head coach unai emery reacts on the sidelines during a c180214225834

marcosl42087197 psg head coach unai emery reacts on the sidelines during a c180214225834 / Francisco Seco

1
Es llegeix en minuts

Unai Emery està negociant amb l’Arsenal per ser el pròxim tècnic del conjunt londinenc en substitució del veterà Arsène Wenger. Segons la premsa anglesa, l’entrenador basc, que recentment ha deixat la direcció del Paris Saint Germain, té pràcticament ultimat el seu nou càrrec.

La notícia arriba just el dia en què el xilè Manuel Pellegrini, ex del Reial Madrid i del Manchester City, ha sigut nomenat nou entrenador del West Ham en substitució de l’escocès David Foyes, va informar aquest dimarts l’entitat esportiva. L’entrenador xilè, de 64 anys, ha firmat un contracte de tres temporades després d’abandonar el seu lloc al Hebei China Fortune.

"Estic encantat de rebreManuel Pellegrini al West Ham United. Ell és un dels entrenadors de futbol més respectats del món i esperem treballar amb ell", va dir el president de l’entitat esportiva, David Sullivan, a la web del club. "Era important nomenar algú amb coneixement i experiència de la Premier" i d’algú que entén "les nostres ambicions", va afegir el dirigent.

Campió de la Premier

Pellegrini va ser entrenador del Villarreal, el Reial Madrid i el Màlaga, a Espanya, abans de fer-se càrrec del Manchester City el 2013 i va guanyar el títol de la Premier en la temporada 2013/2014.

Notícies relacionades

Emery, per la seva part, apareix, segons la BBC,  com l’únic candidat per a l’Arsenal després d’haver dirigit tant el PSG com el Sevilla, club amb el qual va guanyar tres vegades l’Europa League.  L’Arsenal busca un entrenador per primera vegada en 22 anys, des que Wenger va anunciar que se n’anava. Els londinencs van acabar sisens a la Premier League, la pitjor classificació de l’era de l’entrenador francès, i no jugaran la Lliga de Campions la pròxima temporada.

Emery va iniciar la negociació amb l’Arsenal després que el club rebutgés la figura de Mikel Arteta, que era el primer candidat, ja que es va considerar que l’exfutbolista guipuscoà i assistent de Pep Guardiola al Manchester City encara no té prou experiència per responsabilitzar-se d’un equip de la Premier.

Temes:

Unai Emery