RELLEU SEVILLISTA

El Sevilla destitueix Montella i contracta Caparrós

La derrota en la final de la Copa ha estat el desencadenant per a l'acomiadament

2
Es llegeix en minuts

El tècnic Joaquín Caparrós es farà càrrec de la plantilla del Sevilla, després d’anunciar-se la destitució de l'italià Vincenzo Montella, i dirigirà l'equip els quatre partits que li queden per acabar la temporada, ha informat aquest dissabte el club. "El Sevilla FC i Joaquín Caparrós han arribat a un acord perquè el tècnic d’Utrera dirigeixi el primer equip sevillista en l'últim tram de la temporada, una vegada que s'ha confirmat la destitució de Vincenzo Montella", informa el Sevilla en un comunicat.

"L'utrerà tancarà el seu periple com a tècnic aquesta campanya i d'ara endavant quedarà vinculat al club en la faceta que es determini posteriorment, quan es reorganitzi l'organigrama de l'estructura esportiva del club", destaca l'escrit. El Sevilla recorda que la incorporació de Caparrós al club s’estava estudiant des de fa mesos i també s'havien mantingut converses.

La mirada posada en Europa

"Al rebre la trucada del club i del president José Castro, l'experimentat entrenador utrerà no ha dubtat a acceptar la proposta per dirigir la primera plantilla a la recerca de l'objectiu d'aconseguir una plaça per a la UEFA Europa League en els quatre partits que queden", relata l'escrit.

Per aconseguir entrar a Europa, Caparrós ha volgut "estar acompanyat de sang sevillista en aquesta última aventura a la banqueta i comptarà amb Antonio Álvarez com a segon entrenador i un equip d'ajudants tècnics format per Carlos Marchena, Paco Gallardo i Luci Martín –un fix a l'equip de Caparrós–, José Luis Silva com a entrenador de porters i Juanjo del Ojo i Carlos Otero com a preparadors físics. Com a analistes hi hauràRamón Vázquez Abel Pimenta", comunica el club sevillà

Presentació aquest diumenge

La presentació de Joaquín Caparrós serà aquest diumenge al migdia i el primer entrenament del tècnic amb la seva nova plantilla s'ha fixat per a les sis de la tarda. Caparrós torna d'aquesta manera a l'equip que va entrenar durant cinc temporades (2000-05), i que va pujar de la Segona Divisió, per consolidar-lo a Primera i classificar-se en aquell període en un parell d'ocasions per a l’anomenada llavors Copa de la UEFA.

Notícies relacionades

El tècnic andalús és l'entrenador que més partit ha dirigit l'equip sevillista en la seva història, amb 226, i és, a més, el preparador en actiu amb més partits a Primera (495) i el sisè de la història en aquest rànquing. Caparrós va començar a tenir nom com a entrenador al Recreativo de Huelva, experiència que li va valdre per fitxar pel Villa-real abans de fer-ho amb el Sevilla.

Després va entrenar el Deportivo, l’Athletic Club, el Neuchatel suís, el Mallorca, el Llevant, el Granada, l’Osasuna i, fins al desembre passat, a l'Al-Ahli Doha qatarià.