Anar al contingut

FELIÇ FINAL

L'emotiu missatge de David Silva amb el seu nadó prematur

El centrecampista canari va pujar a les xarxes socials la instantània celebrant el títol de Lliga del Manchester City

L'emotiu missatge de David Silva amb el seu nadó prematur

GEORGI LICOVSKI

El futbolista canari David Silva del Manchester City està d'enhorabona. Diumenge passat el seu equip es va proclamar campió de la Premier League després de fer una magnífica temporada. No obstant, aquesta no ha sigut la victòria més important del jugador aquest any.

A finals de l'any 2017 el seu fill Mateo va néixer de forma prematura amb només sis mesos de gestació, i el seu delicat estat de salut va ser un cop dur i un contratemps advers que els seus pares no s'esperaven. Una situació complicada per al jugador, que va fer que estigués absent en diversos partits del conjunt citizen aquesta temporada.

L'alegria del jugador

Amb el pas del temps la salut del nen sembla que ha anat a millor. Aquest cap de setmana el jugador ha volgut ensenyar mitjançant el seu compte d'Instagram o Twitter la felicitat que hi ha a casa de l'espanyol en una fotografia amb el seu nadó, i que ha sigut rebut amb quantitats de m'agrada. El contingut ha anat acompanyat del missatge següent: "La meva tercera lliga, però aquesta és la més especial. ¡Gràcies a tots per recolzar-me en aquest any tan dur! ¡Som campions!"

Temes: Pares Fills