càntics de 'puta espanya'

Independentistes catalans i unionistes, a cops de puny en un partit d'hoquei a Reus

L'equip local va remuntar i va entrar en la Final Four d'aquest esport

pelea-hockey

pelea-hockey

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Vergonya i cops de puny aquest cap de setmana a Reus a les grades d'un partit d'hoquei sobre patins que va enfrontar l'equip català contra el Liceo Gallego. En la tornada de l'eliminatòria de quarts de final de la Lliga Europea, la grada del Reus es va veure sacsejada per una baralla entre independentistes catalans i partidaris de la unitat d'Espanya.

El que va començar com a tensió verbal va acabar a cops en un vomitori de l'estadi. En un moment donat, part del pavelló va començar a cantar 'puta Espanya', i alguns unionistes van reaccionar. Els xocs verbals van acabar a les mans, cosa que va donar una lamentable imatge, com recull EsportsdelCamp.cat.

Notícies relacionades

Després d'imposar-se el Liceu en l'anada en terres gallegues per 4-1, els tarragonins van remuntar amb un 7-2 que els va permetre colar-se en la Final Four, però l'esport no va ser el que més va cridar l'atenció del xoc.

Precisament, aquesta localitat catalana va assistir aquest diumenge a un acte a favor de la unitat d'Espanya, organitzat per la Plataforma per Tabàrnia, al qual van anar 150 persones. En aquest esdeveniment, molts s'hi van presentar amb barretines, banderes espanyoles i de Tabàrnia. Amb l'ofrena floral i la hissada de banderes, volien recrear un episodi de la batalla de Tetuan, en què va participar el general Prim el 1860.