DEBUT APOTEÒSIC

Els Estats Units embogeixen amb Ibrahimovic

El davanter suec debuta amb Los Angeles Galaxy i en a penes 20 minuts marca dos gols, un des de 35 metres

Los Angeles FC i Los Angeles Galaxy

Los Angeles FC i Los Angeles Galaxy / Jayne Kamin-Oncea (AFP)

1
Es llegeix en minuts

Els aficionats de Los Angeles Galaxy trigaran anys a oblidar el fantàstic debut de la seva nova estrella, ni més ni menys que el jugador i davanter suec Zlatan Ibrahimovic, que promet gols i espectacle pel que es va veure en l'última jornada de la Lliga nord-americana. Només va necessitar 20 minuts d'actuació (va començar el partit com a suplent) per enlluernar la grada i posar en alerta tot un país advertint-lo que una nova estrella de la pilota es movia pels escenaris futbolístics.

Notícies relacionades

Era el derbi angelí de la MLS. Fa només un mes que Ibrahimovic va firmar el seu contracte amb els Galaxy, que s'enfrontaven a Los Angeles FC. Ho tenia tot en contra en el seu primer partit a l'Amèrica del Nord. El seu equip anava perdent per 1-3 -i a casa- pels gols de Carlos Vela i de Steres, en aquest cas en pròpia porta. 

Al poc de sortir al terreny de joc, Pontius va fer el 2-3. Va ser el senyal perquè comencés l'espectacle d'Ibrahimovic, que va marcar un golàs des de 35 metres i, per si això fos poc, en el temps afegit va aprofitar un centre d'Ashley Cole per donar la victòria al seu equip. ¡Impressionant!