EL PARTIT DE L'ESTADI DE LA CERÁMICA

Un eficaç Girona prolonga el seu somni davant el Vila-real (0-2)

Un gol de Stuani i un altre del Choco Lozano donen la victòria als catalans, que confirmen les seves aspiracions europees

zentauroepp42375832 villarreal  3 3 2018  deportes  villarreal cf   girona fc pa180303150027

zentauroepp42375832 villarreal 3 3 2018 deportes villarreal cf girona fc pa180303150027 / Miguel Lorenzo

2
Es llegeix en minuts
Jordi Danés

El Girona ha assaltat el camp del Vila-real amb gols de Stuani i Choco Lozano i ja apunta directament cap a Europa. Després del 6-1 al Camp Nou, la resposta de l'equip ha sigut enèrgica: 1-0 davant el Celta i 0-2 aquest migdia a l'estadi de La Cerámica, que situen els de Machín setens a la taula amb els famosos 40 punts de la permanència, un objectiu que ja queda totalment curt.

El Girona ha aprofitat la primera oportunitat de què ha disposat per avançar-se en el marcador. Borja ha posat una pilota enroscada per a Stuani, que s'ha aixecat més que Álvaro i ha connectat un directe cop de cap lluny de l'abast d'Asenjo (m. 15). El Vila-real ha tingut la possessió de la pilota, però no ha trobat solucions en tres quartes parts del camp, un dels aspectes on els de Javi Calleja destaquen més. La defensa blanc-i-vermella ha fet una altra exhibició i ha deixat sense ocasions els locals.

Després del descans, el Girona encara ha cedit més la iniciativa al Vila-real, una circumstància que ha acabat provocant que el segon canvi de Machín hagi sigut l'entrada d'Aleix per evitar que l'equip blanc-i-vermell regalés una vegada rere una altra la pilota al Vila-real, el domini del qual en els primers minuts de la segona part ha sigut tan aclaparador com estèril.

Solidesa defensiva

I en les úniques ocasions que els visitants han concedit, ha aparegut Bounou per negar el gol als locals. El meta ha evitat l'1-1 de Bacca (m. 57) i sobretot de Soriano (m. 68). Els grocs també han reclamat unes mans de Juanpe dins de l'àrea (m. 60).

I amb el Vila-real bolcat cap a la porteria del Girona, la contra dels de Machín ha sigut letal. Choco i Portu han conduït el contraatac que ha acabat amb un golàs per l'escaire de l'hondureny que ha sentenciat el partit.

Stuani: "En volem més"

Notícies relacionades

"Sabíem el que veníem a buscar davant el Vila-real i la taula demostra que estem lluitant per Europa. El nostre primer objectiu, que era la permanència, ja l'hem aconseguit. Ara en volem més", ha afirmat Stuani, que amb el gol d'avui ja suma 14 gols a la Lliga.

 

Fitxa del partit

<strong>(0) VILA-REAL:</strong> Asenjo; Mario, Álvaro, Bonera, Jaume Costa; Rodrigo, Manu Trigueros, Samu Castillejo (Roberto Soriano 58’), Pablo Fornals (Roger Martínez 78’); Bacca i Raba (Enes Ünal 46’).<br/><strong>(2) GIRONA: </strong>Bounou; Ramalho, Bernardo, Juanpe; Maffeo, Pere Pons (Aleix Garcia 62’), Granell, Carles Planas (Mojica 24’); Portu, Borja García; i Stuani (Choco Lozano 70’).<br/><strong>GOLS:</strong> 0-1 (15’) Stuani. 0-2 (79’) Choco Lozano.<br/><strong>ÀRBITRE:</strong> González Fuertes, del comitè asturià. Grogues: als locals Raba (1’), Jaume Costa (33’), Bonera (39’), Mario (60’), i al visitant Granell (41’). Vermelles: cap<br/><strong>PÚBLIC: </strong>13.000 espectadors a l'estadi de La Cerámica.<br/>