Anar al contingut

A 10 DIES DE REBRE EL MADRID

Neymar abandona en llitera lesionat el PSG-Marsella (3-0)

El brasiler es va lesionar el turmell dret, però Emery és "optimista" i el veu jugant la tornada europea

El Periódico

Neymar abandona en llitera lesionat el PSG-Marsella (3-0)

STEPHANE MAHE

El París SG guanyava amb absoluta comoditat el Marsella en el clàssic de la lliga francesa (3-0), amb gols de Mbappe, Rolando, en pròpia porta, i Cavani) quan el Parc dels Prínceps es va quedar en silenci. En un partit aspre, ple de constants faltes, algunes fins i tot violentes, Neymar va anar a buscar la pilota i es va torçar el turmell dret. De seguida, l’estrella brasilera es va tapar la cara amb les mans per amagar així el dolor que sentia, mentre els seus companys quedaven paralitzats. Unai Emery, el tècnic del París SG, ni es va aixecar de la banqueta. Neymar va haver d’abandonar la gespa en llitera. Així el seu equip va haver de jugar els últims 10 minuts de partit amb un home menys.
Però això era en realitat el menys important en un clàssic francès, sobretot per al París SG. Els aficionats van deixar de preocupar-se pel triomf sobre el Marsella i ja només pensaven en aquell turmell dret de Neymar que s’havia doblegat de manera perillosa. Queden 10 dies perquè el Reial Madrid visiti el Parc dels Prínceps i defensi la renda obtinguda en l’anada al Bernabéu (3-1). No se sap si l’astre brasiler podrà recuperar-se d’un partit que va tenir fins a 40 faltes.

«PREOCUPATS»

«El turmell estava inflat, no crec que pugui jugar el partit de Copa de dimecres que ve contra el Marsella», deia Thiago Silva, el capità del París SG, als micròfons de Canal + França, preocupat per la lesió de la gran estrella parisenca que arriba en el pitjor moment.  

"Si he de dir alguna cosa entre si o no contra el Madrid, jo avui puc dir que sí que jugarà. Vull ser optimista" (Unai Emery)