BRONCA A CORNELLÀ

Periquitos a cops de puny per una estelada

L'Espanyol es planteja l'expulsió dels socis que es van barallar diumenge després del partit contra el Vila-real

-

- / JOSEP LAGO (AFP)

1
Es llegeix en minuts

L'Espanyol ha explicat a través d'un comunicat que es planteja l'"expulsió immediata" com a socis de l'entitat de les persones que van participar aquest diumenge en una baralla per motius polítics a l'estadi que puguin ser identificades "com a causants de qualsevol acció violenta contra altres aficionats".

Segons diferents versions aparegudes a les xarxes socials, la baralla va ser al final del partit contra el Vila-real i entre aficionats de l'Espanyol. Tot va començar quan un aficionat va exhibir una bandera estelada i això va derivar en un baralla en què van haver de mediar els serveis de seguretat del club blanc-i-blau.

Algun ferit

Notícies relacionades

El conflicte va tenir lloc a l'acabar el partit contra el Vila-real. La seguretat privada, sobretot, i els Mossos van haver d'intervenir per eliminar el problema i fins i tot hi va haver algun ferit.

L'entitat ha expressat la seva "condemna més absoluta" a qualsevol mena de violència física o verbal. "Desitgem que la pau social s'imposi d'una vegada per sempre a Catalunya i que, en concret, totes les conseqüències de la situació política present quedin sempre allunyades del món del futbol i de l'esport", ha subratllat el club blanc-i-blau.