24 febr 2020

Anar al contingut

REPTE PENDENT

Usain Bolt passarà una prova amb el Borussia Dortmund

El campió jamaicà retirat confirma el seu desig de fer carrera en el futbol

Usain Bolt passarà una prova amb el Borussia Dortmund

DAVID CASTRO

El múltiple campió olímpic i mundial de velocitat, Usain Bolt, ara retirat, ha anunciat que farà una prova al Borussia Dortmund al març, i confirma així el seu desig de fer carrera en el futbol i el seu somni de "firmar" un contracte professional amb el Manchester United.

"Farem una prova al març a Dortmund per saber què faré amb la meva carrera (de futbolista). Si diuen que soc bo i necessito entrenar-me, ho faré", va afirmar Usain Bolt en una entrevista exclusiva amb el Sunday Express publicada diumenge. Bolt i el club alemany comparteixen el mateix patrocinador.

Ferguson i Pogba

"Em posa nerviós aquesta situació”, explica l'excampió jamaicà. “Normalment no estic nerviós, però això és diferent, perquè ara és futbol, ​​m'agafaré un temps per adaptar-m'hi, però quan ja hagi jugat alguns partits, m'hi acostumaré", va afegir el doble posseïdor del rècord mundial en els 100 i els 200 metres.

"Un dels meus grans somnis és fitxar pel Manchester United, i si el Dortmund diu que soc prou bo, m'hi quedaré i m'entrenaré molt", va dir Bolt.

"Vaig parlar amb Alex Ferguson i li vaig demanar que digués alguna paraula favorable per a mi i em va dir que si estic en forma i a punt, veurà què pot fer per mi", va afegir Usain Bolt, que també assegura que ha parlat del tema amb el seu amic Paul Pogba, el centrecampista francès de Manchester United.