LA BATALLA DE DOS TÈCNICS CARISMÀTICS

Conte assegura que Mourinho té "demència senil"

L'entrenador del Chelsea esclata després que el lusità l'acusés de fer el "pallasso" a la banda

rpaniagua40830882 fa006  london  united kingdom   05 11 2017   chelsea manager180105195709

rpaniagua40830882 fa006 london united kingdom 05 11 2017 chelsea manager180105195709 / FACUNDO ARRIZABALAGA

1
Es llegeix en minuts

Acostumat a tenir enfrontaments amb tots els tècnics, José Mourinho ha trobat en Antonio Conte un paio dur de rosegar. La batalla entre tots dos sembla que no tingui final. Aquest divendres s'ha viscut l'últim episodi quan el preparador del club blau ha acusat Mou de tenir "demència senil".

Conte ha respost així al ser preguntat per unes declaracions prèvies del portuguès, en què comentava que alguns entrenadors no tenien més passió per la feina que ell malgrat "fer el pallasso a la banda".

Diverses picabaralles

Notícies relacionades

El tècnic italià es va donar per al·ludit i va reaccionar amb contundència. "Crec que s'estava referint a ell abans. Potser estava parlant d'ell mateix fa uns anys. Potser s'oblida del que ha dit o del seu propi comportament. No sé el nom en anglès, però quan oblides el que has fet és demència senil".

Els dos preparadors han tingut diverses enganxades en els seus duels en la Premier. Fins i tot van tenir una picabaralla pujada de to a la banda en algun partit. "Tenim un personatge que era aquí i que segueix mirant cap aquí. ¿Ho entens? Se n'ha anat, però ha seguit mirant cap aquí", assegura Conte en referència aMou.