MISSATGES

Cristiano llueix múscul i Messi s'allunya del soroll

Dues fotos a Instagram com a metàfora de com encaren les estrelles el clàssic

fcasals41400124 deportes cristiano ronaldo foto instagram171223123027

fcasals41400124 deportes cristiano  ronaldo  foto  instagram171223123027
fcasals41400123 deportes messi foto  instagram171223123014

/

1
Es llegeix en minuts

Visita a Instagram com a metàfora del que pot deparar aquest clàssic Madrid-Barça: Cristiano Ronaldo i Leo Messi envien missatges diferents sobre la seva actitud davant el duel. El madridista ha penjat una imatge després de l'entrenament, envoltat de tots els seus companys. El blaugrana, una captura del fotògraf del FC Barcelona en què se'l veu esperant una pilota congelada durant l'últim entrenament a la ciutat esportiva.

De Valdebebas a la Joan Gamper. Cristiano Ronaldo, sobre el qual s'han alimentat dubtes pel seu estat físic, llueix les cames, marcant múscul, amb els pantalons arremangats, com dient "aquests són els meus poders". Theo abraça el portuguès mentre Keylor Navas l'agafa per la cintura.

Notícies relacionades

La resta dels seus companys riuen la festa. La imatge de la plantilla traient bola recorda la d'uns marines acabats d'arribar a la guerra de Corea o de l'Iraq. Criden l'atenció Marcelo agenollat i Sergio Ramos en posat zen, encara que també sembla que estigui tocant unes castanyoles. A l'extrem dret del grup apareix Isco, amb els braços plegats, potser sabent ja que avui començarà a la banqueta.

Messi, més senzill, opta per la foto del club. Aquests són els meus poders, sembla avisar, sense fer soroll.