GOLEJADA AL LAS PALMAS

El Madrid oblida les penes però Cristiano segueix negat (3-0)

Benzema va escoltar la bronca del públic, el portuguès va acabar desesperat i Asensió va marcar un gran gol

rpaniagua40831784 graf1547  madrid  espa a   05 11 2017  el jugador portugu s 171105213307

rpaniagua40831784 graf1547 madrid espa a 05 11 2017 el jugador portugu s 171105213307 / Mariscal

3
Es llegeix en minuts
Antonio Merino

Sense recuperar les bones sensacions i amb una primera part per oblidar, el Madrid va salvar la pell davant un rival idoni per recobrar part de l’autoestima i el crèdit perdut (3-0). En una altra nit per a la desesperació de Cristiano, negat davant el gol, va emergir Asensio per tornar la llum a l’equip de Zidane. El mallorquí va marcar un gol colossal i va obrir la jugada de la tercera diana en una altra nit fosca de Benzema, que es va emportar la bronca del públic.

La tan esperada reacció després de les derrotes a Girona i a Wembley davant el Tottenham es va quedar en una altra grisa entrega de l’equip de Zidane, que va demostrar que segueix encarcarat després d’un pèssim primer temps en què no va tenir ni futbol ni la intensitat que demanava el seu entrenador en la prèvia. Lluny de proposar un xoc atractiu davant l’equip més golejat de la taula, que va arribar al Bernabéu amb sis derrotes consecutives, el Madrid es va entregar a la inèrcia que acabaria per inclinar el xoc del seu costat.

Quan tot apuntava que el marcador no es mouria, un córner d’Asensio el va tocar Dani Castellano perquè Casemiro marqués de cap (m. 41).

Una defensa molt fluixa

Amb molts problemes per explotar la debilitat de la defensa canària, l’equip blanc es va tornar a enredar en un joc molt pobre, sense connexió entre línies i amb molt pocs recursos ofensius. Sense Achraf, fora de la convocatòria, Nacho va passar al lateral dret i Vallejo va fer parella amb Ramos al centre d’una defensa en què Zidane va mantenir Marcelo, malgrat la mala ratxa del brasiler a la Lliga i a la Champions.

    

També es va mantenir Benzema, que només va trigar tres minuts a escoltar la bronca del públic arran d’un mà a mà amb Raúl que va estavellar la pilota contra el cos del meta. L’empipament del públic va créixer encara més per una ocasió de Vitolo que va rebutjar primer Casilla i després Vallejo. A poc a poc, el matx es va anar enfosquint. Cristiano va intentar despertar el personal amb una gardela poc abans que Benzema rebés una altra ració de xiulets per la seva desídia. La bronca va anar a més al no encertar a rematar de cap un centre d’Asensio. 

Penal de Casemiro

Notícies relacionades

Era el primer gol de cap del Madrid en la temporada i el gol que va portar una certa calma a la grada. Els sobresalts van continuar, no obstant, amb una agafada de Casemiro sobre Vitolo a l’interior de l’àrea. L’àrbitre va mirar cap a un altre costat i en l’acció següent va aparèixer Asensio per recuperar tot l’esplendor amb un xut amb l’esquerra espectacular fora de l’àrea després d’un rebuig de Raúl (m. 56).

El gol va confirmar la millora del Madrid a la segona meitat, un equip molt més actiu i amb aquella chispa que Zidane demana als seus jugadors. Amb un joc directe, el conjunt blanc va acabar de tancar el xoc amb una altra jugada polèmica. Una falta de Ramos no assenyalada va propiciar un contraatac que va iniciar Asensio perquè Cristiano assistís a Isco que va marcar amb l’esquerra (m. 74). Va ser l’epíleg a una nit en què el Madrid es va agafar a aquesta victòria balsàmica, tan necessària per oblidar una setmana horrible.    

Reial Madrid, 3 Las Palmas, 0

<strong>Reial Madrid</strong>: Casilla (5); Nacho (7), Vallejo (6), Ramos (6), Marcelo (5); Kroos (6), Casemiro (7), Isco (7); Asensio (8), Benzema (4), Cristiano Ronaldo (5)