ELS PROBLEMES JUDICIALS DEL PILOTA D'OR

"Si no em digués Cristiano Ronaldo, no estaria aquí"

Cristiano ha fet enfadar la magistrada amb el seu comentari en el transcurs de la seva declaració

"No s'equivoqui. Com vostè s'han assegut aquí altres persones anònimes", ha replicat la jutge Mónica Gómez

undefined38870927 files  this file photo taken on march 29  2017 shows portugu170731151219

undefined38870927 files this file photo taken on march 29 2017 shows portugu170731151219 / FRANCISCO LEONG

1
Es llegeix en minuts
Antonio Merino / Madrid

Cristiano Ronaldo no s'ha tallat davant de la jutge Mónica Gómez Ferrer, a qui li ha arribat a dir que si no es digués Cristiano Ronaldo "jo no estaria aquí". Unes paraules que han molestat la magistrada, que s'ha vist obligada a recordar-li a l'astre portuguès que altres persones "anònimes s'han assegut aquí". El jugador del Madrid ha declarat durant una hora i mitja abans d'abandonar el jutjat de Pozuelo pel garatge quan s'havia anunciat que dirigiria unes paraules a la premsa. Finalment, tot ha sigut un muntatge perquè el futbolista s'escapés dels més de 130 periodistes que l'esperaven a la porta d'accés al recinte.

"Vostè està sent encausat per un presumpte delicte fiscal sobre el qual la justícia haurà de decidir", li ha dit la jutge a CR7

Resposta de la jutge

Només li ha faltat fer el seu famós crit cada vegada que marca un gol. No ho ha fet davant la jutge, però ha sigut prou descarat per dir-li a la magistrada que si no fos qui és, no estaria al jutjat. La resposta de la magistrada no s'ha fet esperar. "Vostè està sent encausat i investigat per un presumpte delicte fiscal sobre el qual la justícia haurà de decidir", ha replicat Mónica Gómez a Cristiano, a qui la Fiscalia va denunciar per un presumpte frau fiscal de 14,7 milions d'euros.

Comunicat de Cristiano

Notícies relacionades

Després de la seva declaració, Ronaldo ha emès un comunicat en què reitera que és innocent en aquest cas i assegura que a Espanya es coneix tot el que ingressa. "No he tingut intenció d'evadir impostos. La Hisenda espanyola coneix en detall els meus ingressos. Mai he ocultat res i sempre faig les meves declaracions d'impostos de manera voluntària", assegura el jugador del Madrid.

"No he tingut intenció d'evadir impostos i mai he ocultat res", ha afirmat Ronaldo en un comunicat

"Els que em coneixen saben que sempre els demano als meus assessors que ho tinguin tot al dia. És el moment de deixar treballar la Justícia. Crec en la Justícia i espero que hi hagi una decisió justa", afirma el jugador portuguès.