LA FINAL DE LA COPA CONFEDERACIONS

Ter Stegen i Bravo no deixen de competir

Löw anuncia canvis a l'altra Alemanya i Pizzi assegura que Xile sortirà amb tota l'ambició "a sotmetre el rival"

undefined33180939 sant joan despi    15 03 2016      ter stegen y bravo se rel170701183604

undefined33180939 sant joan despi 15 03 2016 ter stegen y bravo se rel170701183604

2
Es llegeix en minuts

Si la final de la Copa Confederacions s’hagués de decidir en la tanda de penals, no hi hauria cap altre favorit que Xile després de l’exhibició del seu porter, Claudio Bravo, en la sèrie de llançaments per desempatar en la semifinal contra Portugal. En va parar tres de seguits i va deixar Cristiano Ronaldo amb les ganes de tenir l’oportunitat de sentenciar amb el que s’havia reservat, el cinquè. Tampoc Ter Stegen va badar  gens contra Mèxic, ja que va evitar en diverses ocasions que la selecció centreamericana pogués ficar-se en el partit que donava accés a l’últim assalt del campionat.

Després del 4-0 del Barça al City en la fase de grups de la Champions, els dos porters tornen a trobar-se a les porteries de les seves seleccions, amb les dues temporades en què van mantenir una forta competència en l’equip blaugrana  molt presents. Va acabar amb la sortida del xilè cap al conjunt de Guardiola l’estiu passat, quan Bravo va deixar via lliure a l’alemany perquè li havia arribat que Luis Enrique tenia la intenció d’invertir la rotació que havia imperat aquells dos anys:  Ter Stegen jugaria la Lliga i Bravo la Champions i la Copa.

CORDIALITAT

El retrobament no es va produir abans, en el segon partit de la fase de grups el 22 de juny passat (1-1), perquè el porter sud-americà arrossegava una molèsties i Juan Antonio Pizzi el va reservar. Es van saludar, però, amb aparent cordialitat, entossudits tots dos a desmentir la tensió que va planar sobre la seva relació en els últims mesos que van conviure a l’equip blaugrana.

 

Notícies relacionades

Una competència que impregnarà la final d’avui a Sant Petersburg entre els campions del món i els d’Amèrica. L’Alemanya B, l’equip de futur que Löw va decidir portar a Rússia ha superat les expectatives i té al seu davant la possibilitat de tancar una setmana rodona després del triomf dels sub-21 a Polònia. Xile només ha guanyat un partit, el primer contra el Camerun (0-2), però en el segon, tot i l’empat, va desarborar el conjunt germànic en el primer temps amb una pressió asfixiant, mentre que en el segon, ja amb 1-1 en el marcador, cap dels dos va córrer riscos per no comprometre la classificació .

CORRECCIONS

«Hi haurà alguns canvis i algunes correccions. Hem de jugar més a l’atac. En la primera part a Kazan vam perdre el control del partit i hauríem pogut encaixar dos gols. Hem de controlar nosaltres el joc des de bon començament», ha dit Löw. Pizzi, per la seva banda, ha assegurat que el seu equip tornarà a sortir «a sotmetre el rival i a exigir-li que jugui sota pressió».