El Manchester United no renovarà Ibrahimovic, segons la BBC

El davanter suec, que s'està recuperant de la seva lesió al genoll, haurà de buscar un altre equip als seus 35 anys

ccarrillo34416144 nice  france   22 06 2016   zlatan ibrahimovic of sweden rea160725105425

ccarrillo34416144 nice france 22 06 2016 zlatan ibrahimovic of sweden rea160725105425 / PETER POWELL

1
Es llegeix en minuts
ASIER JIMÉNEZ LARZÁBAL/ BARCELONA

El Manchester United ha decidit no exercir l'opció de renovació que té en el seu contracte amb Zlatan Ibrahimovic, segons afirma la BBC. El davanter suec, que encara s'està recuperant d'una lesió al lligament encreuat anterior del genoll dret, haurà de buscar un nou equip i anar-se'n de Manchester. El United ha disfrutat dels seus serveis durant un any, en què Zlatan ha marcat la gens menyspreable xifra de 28 gols en 46 partits jugats amb els Reds. 

Notícies relacionades

La BBC informa que l'internacional suec no sortirà a la llista de jugadors retinguts de la Premier, que es publica aquest divendres. Després d'una lesió que el tindrà allunyat dels terrenys de joc uns sis mesos, Ibra haurà de decidir entre les ofertes que ja té sobre la taula segons la premsa anglesa. El destí on té més possibilitats de recalar és el futbol nord-americà, de la mà de LA Galaxy, on ja van jugar futbolistes de la talla de Beckham o Gerrard. Encara que aquest és el destí que més sona, el suec té altres propostes.

EL MERCAT ANGLÈS

Altres jugadors que deixaran la Premier aquest estiu són John Terry, que abandonarà el Chelsea després de 19 anys al servei dels 'blues', i els 'citizens' Willy Caballero, Jesús Navas, Gael Clichy i Bacary Sagna, que ja han confirmat la seva partida del Manchester City, després de no comptar amb la confiança de Pep Guardiola per a la temporada que ve. També se'n va del City Pablo Zabaleta, el defensa argentí, que deixa el club com una "llegenda", va assegurar el tècnic català.