Una hostessa del Godó: "Era igual si passàvem fred, s'havia de veure el vestit"

La denunciant afirma a Catalunya Ràdio que va treballar en condicions adverses "contra la seva salut i la seva dignitat"

godo

godo

1
Es llegeix en minuts

Una hostessa ha denunciat al programa radiofònic 'El matí de Catalunya Ràdio' que l'empresa que l'havia contractat la va obligar a treballar amb el vestuari d'estiu durant l'Open Banc Sabadell malgrat el mal temps. La celebració del torneig de tennis a Barcelona va coincidir amb una baixada de les temperatures i la pluja, que fins i tot va afectar el desenvolupament dels partits. "Sortia amb migranya i febre dels partits. Cada nit malaltes", ha declarat l'afectada. Vuit noies van haver de treballar amb faldilla i màniga curta malgrat el fred.

"FALDILLETA I A ENSENYAR CARN"

Notícies relacionades

"Treballàvem en unes condicions que et petaven les dents, contra la teva salut i contra la teva dignitat directament". Les jornades de treball eren de tres hores i només es podien posar una jaqueta per sobre les poques estones que estaven assegudes.

"Sempre som noies. Faldilleta i a ensenyar carn. No podíem portar jaqueta perquè tapava la marca i no es veia bé. S'havia de veure el vestit, era igual si passàvem fred", afegeix. Un dia van decidir fer servir tovalloles per tapar-se els peus pel mal temps. "Ens va caure una bronca que vam haver de demanar perdó i tot".