L'ALTERNATIVA

Alcácer es postula per al clàssic

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Paco Alcácer és ara un «futbolista amb confiança», segons Luis Enrique. Aquesta és l'explicació que va donar l'entrenador a la millora experimentada pel davanter valencià. Una millora que va relacionada amb la quantitat de minuts que li dona en els partits, molt residual per tractar-se del quart davanter de la plantilla i un fitxatge de 30 milions d'euros. Tan sols vuits vegades en 51 partits li ha donat la titularitat.

Notícies relacionades

Mentre Messi, Suárez i Neymar superen els tres mil minuts de joc, Alcácer encara no ha superat el primer miler. Però la mitjana d'eficàcia el col·loca com el tercer en l'ordre jeràrquic. Alcácer és més solvent que Neymar en la rematada. Necessita menys minuts per marcar un gol. No deixa de ser un alleujament per a Luis Enrique quan a l'horitzó s'intueix la visita al Bernabéu sense el sancionat Neymar. El Barça presentarà un recurs i demanarà la suspensió cautelar de la sanció perquè hi pugui jugar, fet que faria tornar Alcácer a la banqueta.

No obstant, el valencià s'ha postulat per enfrontar-se al Madrid amb una notable actuació contra la Reial Societat exercint d'extrem esquerre. «És molt fàcil jugar al costat del millor davanter del món i del millor jugador del món», va dir Alcácer de Suárez i Messi, somiant repetir la nova versió trident en el clàssic.