La policia demana als jugadors del Madrid que no es posin a prop de les finestres de l'autocar

Munic activa totes les alertes de cara al partit d'aquesta nit a l'Allianza

undefined38029495 employees of a security service stand outside the allianz ar170412133828

undefined38029495 employees of a security service stand outside the allianz ar170412133828 / Sven Hoppe

1
Es llegeix en minuts

Des que es va conèixer l'explosió de diversos artefactes al pas de l'autobús del Borussia Dortmund, les forces de seguretat alemanyes estan en màxima alerta. Més encara a Munic, on aquest dimecres s'ha de jugar el partit entre el Bayern i el Madrid. Per a aquesta cita, la policia ha dissenyat un pla per evitar un altre possible atemptat. Entre les mesures que s'han pres hi ha des de canviar l'itinerari de l'hotel a l'Allianz Arena fins a demanar als jugadors que s'allunyin dels vidres de l'autobús, que estarà escortat.

Notícies relacionades

Tot i que no hi ha indicis que apuntin a noves amenaces terroristes, la policia de Munic ha dissenyat un pla per dotar de la màxima seguretat els dos equips, així com els assistents al partit, entre ells els prop de 4.000 aficionats del Madrid que hi haurà a l'Allianz Arena. Segons informa el diari 'El Mundo', la policia ha mantingut reunions amb els membres de seguretat del Madrid.

MÉS EFECTIUS A L'ALLIANZ ARENA

S'ha parlat d'un canvi en l'itinerari de l'autocar a l'estadi, així com de la recomanació als jugadors que no treguin el cap per les finestres i que n'estiguin allunyats. Es vol evitar que passi un fet similar al que va ferir dimarts a la nit Bartra, jugador del Dortmund, després de l'explosió de diversos artefactes. Així mateix, el nombre d'efectius que vigilaran l'estadi augmentarà considerablement.