El Leicester s'oblida de Ranieri amb un clar triomf sobre el Liveroool

Dos gols de Vardy i un de Drinkwater treuen al vigent campió de la zona de descens

aguasch37480655 hmk03  leicester  reino unido   27 02 2017   jugadores del l170227222317

aguasch37480655 hmk03 leicester reino unido 27 02 2017 jugadores del l170227222317 / HANNAH MCKAY

1
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Els jugadors del Leicester van recobrar el favor dels seus seguidors amb una victòria convincent sobre el Liverpool (3-1). En una nit que apuntava a referèndum entre l’entrenador destituït, Claudio Ranieri, i els seus futbolistes, acusats de propiciar l’acomiadament, els seguidors van decidir entregar-se al futbol i a l’èxit del present. El Leicester, dirigits ara per Craig Shakespeare, va tornar a assemblar-se a l’equip del 2016 que va guanyar la lliga per primera vegada en la història del club i va prendre distàncies amb el conjunt situat, fins ahir, en zona de descens. Torna l’alegria al territori dels foxes.

Ranieri va ser recordat amb màscares i nombrosos cartells d’agraïment. «Gràcies, Claudio», es va poder llegir abans de començar el partit. Però quan la pilota va començar a rodar, el canvi es va notar al camp. Els jugadors del Leicester van pressionar amb ganes i orgull i van atacar com no se’ls havia vist en molt temps, en tota aquesta temporada tan irregular. Mahrez va desplegar la millor versió de si mateix i Vardy va ser Vardy: va marcar dos gols, el primer i el tercer. El segon va ser obra de Drinkwater, un altre futbolista capital el curs passat.

DOS MESOS SENSE GUANYAR / El Leicester no havia guanyat des de Cap d’Any. Acumulava cinc partits seguits amb derrota rere derrota i no havia aconseguit cap gol en 638 minuts de Lliga. I de sobte va disputar un partit fantàstic i es va guanyar una ovació tancada dels seus aficionats tant al descans com al finalitzar el duel. El Liverpool, per la seva banda, cau fins a la cinquena plaça, un punt darrere de l’Arsenal.