El Madrid arriba a la final del Mundial de Clubs amb gols de Benzema i Ronaldo

El portuguès va sentenciar el final després que el francès avancés l'equip blanc quan ja s'havia superat el temps afegit del primer temps

 

  / REUTERS/ ISSEI KATO

1
Es llegeix en minuts
CARLOS F. MARCOTE

El Reial Madrid ha arribat a Yokohama a la final del Mundial de Clubs a l'imposar-se en la segona semifinal a l'América mexicà amb un gol de Benzema quan el temps afegit del primer temps ja havia superat i un altre de Cristiano Ronaldo en el minut 93. S'enfrontarà diumenge en la final al Kashima japonès.

L'equip blanc, malgrat haver tingut menys temps d'adaptació que el seu rival, vencedor del Jeongbuk sud-coreà en quarts, s'ha mostrat superior des de l'inici del partit amb un Ronaldo molt connectat buscant el gol en l'única competició en què fins i tot no havia aconseguit marcar en tota la seva trajectòria.

Notícies relacionades

El portuguès va tirar primer al pal en una acció anul·lada per fora de joc, va tornar a trobar-se amb la fusta en un cop de cap picat a passada de Lucas Vázquez en una contra llançada per ell mateix i va estar en l'inici de la jugada que va acabar en el primer gol madridista, obra de Benzema després d'una gran passada final de Kroos quan ja s'havia sobrepassat en sis segons el minut de prolongació decretat per l'àrbitre.

CONFUSIÓ FINAL

Així es va arribar al temps afegit del segon temps perquè el conjunt madridista no va tornar a veure porta en cap de les clares ocasions que va tenir per sentenciar en el segon temps, en especial una de Ronaldo, que va realitzar tota una acció defensiva quan no tenia cap oposició per fer un gol de cap a una passada de Lucas. El portugués va encertar per fi molt al final, en el minut 93, a l'aprofitar un sevei de James no sense que la confusió s'apoderés del xoc per la consulta del vídeo per veure si havia rebut en fora de joc.