El Madrid busca el seu segon Mundial de clubs

L'equip de Zidane disputa dijous que ve la semifinal contra l'Amèrica mexicà

icoy36592394 real madrid ronaldo ramos161211183039

icoy36592394 real madrid ronaldo ramos161211183039

1
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / MADRID

Aparcada la Lliga després del xoc davant el Deportivo, l’últim de l’any al Bernabéu, el Madrid s’embarca ara en la disputa del Mundial de clubs, que es disputa al Japó, on els blancs van aterrar ahir després de 13 hores de viatge. L’equip va arribar a Yokohama, on dijous disputarà la semifinal davant l’Amèrica, que va vèncer el Jeonbukk coreà per 2-1.

El Madrid busca repetir títol després del que va obtenir sota la batuta de Carlo Ancelotti el 2014. Un guardó que va ser seguit per una crisi profunda després de sumar 22 victòries consecutives. De res d’això vol sentir parlar Zinedine Zidane, que suma 35 partits sense conèixer la derrota des que es va asseure a la banqueta del Santiago Bernabéu.

DESCANS ALS TITULARS

L’equip arriba al Japó amb la moral molt alta després de l’empat del clàssic al Camp Nou i la victòria agònica davant el Deportivo, que li permet mantenir la renda de sis punts amb el Barça. Zidane va donar descans a bona part dels titulars en l’enfrontament de dissabte davant el Deportivo per preparar el Mundial de clubs.

Entre els jugadors que no van jugar hi havia Ronaldo, Benzema, Carvajal, Varane i Modric. De l’onze clàssic només va utilitzar Marcelo, que va disputar els últims 20 minuts contra el Deportivo per ajudar a remuntar l’1-2.

El tècnic francès té tota la plantilla disponible, a excepció de Bale, que es recupera de l’operació al turmell dret. Va ser l’únic jugador que no va viatjar a Yokohama, on l’equip va arribar a les cinc de la matinada, hora local, les 21 d’ahir, hora espanyola.

Notícies relacionades

En aquella ciutat disputarà la semifinal davant l’Amèrica dijous (11.30 h. La 1). Un partit que ja s’ha encarregat d’escalfar el tècnic del conjunt mexicà. «No hem vingut a passejar. Jugarem sense motxilla a l’esquena perquè les samarretes no guanyen els partits», va afirmar Ricardo La Volpe. L’altra semifinal la disputaran l’Atlètic Nacional, de Colòmbia, i el Kashima japonès. El xoc es disputarà dimecres a les 11.30 hores (Teledeporte).

Zidane busca el seu tercer títol com a entrenador del Madrid després d’aconseguir la Champions davant l’Atlètic en la final de Milà la temporada passada i la Supercopa d’Europa davant el Sevilla, campió de l’Europa League.