Cristiano: "¿Creus que estic preocupat? Qui no deu, no té por"

El portuguès va respondre a una periodista de la RTP després de les acusacions d'haver evadit presumptament 150 milions d'euros

marcosl36550597 madrid  07 12 2016  deportes  futbol champions  real madrid 161208164734

marcosl36550597 madrid 07 12 2016 deportes futbol champions real madrid 161208164734 / JOSE LUIS ROCA

2
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / MADRID

Ni es va aturar a respondre, però se li va entendre tot a Cristiano Ronaldo. Després de l'empat contra el Borussia Dortmund (2-2), que deixa el Madrid segon de grup a la Champions, l'estrella del Madrid abandonava ràpidament l'estadi Santiago Bernabéu. Mentre anava fent els revolts de la tradicional zona mixta de l'estadi blanc, el davanter madridista va tenir temps per deixar anar una frase sobre l'escàndol en què està implicat després que 'Football Leaks' revelés que havia evadit presumptament 150 milions d'euros. "¿Creus que estic preocupat?", li va dir caminant molt de pressa Ronaldo a una periodista de la RTP portuguesa. "Qui no deu, no té por", va deixar anar l'estrella blanca.

Cristiano, per a qui el Madrid ha demanat respecte en un comunicat públic, no es va voler aturar. Però va ser la seva primera resposta pública a l'escàndol. Tampoc Pepe, un altre dels involucrats, es va voler parar a la zona mixta del Bernabéu per donar la seva opinió. 

El pitjor per a un davanter és que els seus gols es recordin amb facilitat. És el cas de Ronaldo en la competició continental. Un el va marcar de falta contra el Sporting de Portugal en l'instant final el 14 de setembre passat. L'altre va ser amb el Borussia Dortmund el 27 de setembre en un contraatac en què Bale va assistir el portuguès. Va ser l'última diana de CR7, que s'ha quedat a nou gols dels 11 que va marcar la passada campanya en la fase de grups.

El portuguès suma dos gols en la Champions, torneig en què no marca des del 27 de setembre

En l'actual, a Ronaldo l'han igualat, també amb dos gols, Morata, Bale i fins i tot un central, Varane. Entre els seus grans rivals hi apareix Messi, amb 10. Cavani és segon, amb sis dianes; el segueix Lewandowski, amb cinc; i André Silva i Aubameyang, amb quatre. En sisè lloc apareix Benzema. El davanter francès sumava els mateixos gols que Cristiano, però amb els dos gols que va fer al Dortmund va doblar el portuguès per situar-se amb quatre, cosa que també fa el blaugrana Arda Turan.

A DOS GOLS DELS 100

Notícies relacionades

Ronaldo ha rebaixat el seu registre de la temporada 2011-2012, en què va fer tres gols en la fase de grups. Cinc en va firmar en la 2014-2015, nou en la 2013-2014, sis en la 2012-2013 i en la 2009-2010 i quatre en la 2010-2011. En aquesta que acaba de finalitzar aspirava a arribar als 100 gols en competicions europees, una xifra de la qual tan sols el separen dues dianes.

No se sap si tot això, unit als problemes fiscals, ha desfermat els nervis de l'astre portuguès. El cert és que Ronaldo va tenir una altra topada amb el públic del Bernabéu en el xoc contra el Dortmund. La grada el va xiular després de perdre una pilota a 10 minuts del final, amb 2-1 en el marcador. Després de recuperar la pilota va fer un gest de xiular amb els dits i alhora indicava a la grada que això no s'ha de fer. Després va demanar calma als aficionats. Poc després, Reus va fer el gol de l'empat.