El Madrid defensa Ronaldo

El club blanc emet un comunicat en què exigeix respecte per al jugador portuguès

undefined36532134 gra043  madrid  06 12 2016   el delantero portugu s del real161207003526

undefined36532134 gra043 madrid 06 12 2016 el delantero portugu s del real161207003526 / Sergio Barrenechea

1
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / MADRID

El Madrid ha emès dimarts a última hora un comunicat en què defensa Cristiano Ronaldo i exigeix respecte per a l'astre portuguès, a qui s'acusa de no haver tributat per 150 milions d'euros en concepte de drets d'imatge, una quantitat que presumptament hauria desviat a un paradís fiscal a les illes Verges. L'entitat madridista s'escuda en la nota d'Hisenda en què s'assegura que el jugador està al dia de les seves obligacions fiscals.

"Davant les afirmacions que s'estan publicant els últims dies i en vista del certificat emès per l'Agència Tributària pel qual s'acredita que el nostre jugador Cristiano Ronaldo està al corrent de totes les seves obligacions fiscals, el Reial Madrid exigeix el màxim respecte per a un jugador com Cristiano Ronaldo, que ha tingut un comportament absolutament exemplar durant tota la seva trajectòria al nostre club". Això diu la nota emesa pel Madrid.

PEPE APORTA UN DOCUMENT 

Notícies relacionades

El club blanc només fa referència a Ronaldo, malgrat que altres jugadors, com ModricKovacic Pepe, estan sota sospita. Segons el portal 'Football Leaks', Ronaldo podria ser condemnat a sis anys de presó si es confirma el presumpte delicte fiscal.

Pepe ha afirmat en un comunicat a Instagram que està al corrent de les seves obligacions fiscals. El central ha adjuntat un document en què acredita que ha complert amb el pagament a l'Agència Tributària.