FUTBOL INTERNACIONAL

Cesc baixa al filial del Chelsea per posar-se en forma

L'escàs protagonisme del centrecampista català dispara els rumors sobre la seva sortida al gener

cesc

cesc

2
Es llegeix en minuts

Cesc Fàbregas, centrecampista del Chelsea i exjugador del Barcelona, va integrar l’equip de reserves en el partit que els sub-23 del quadro londinenc van guanyar dilluns al Southampton(3-2). La falta de minuts aquesta temporada i la seva poca participació en els esquemes del tècnic Antonio Conte han fet que Fàbregas decideixi fer un pas al costat per jugar amb els reserves de l’equip, en un intent de recuperar el seu estat de forma. Fins ara, el jugador d’Arenys, de 29 anys, només ha disputat un partit com a titular, tres de suplent i un total de 87 minuts.

En el partit disputat contra el Southampton, en què també van participar Terry, Batshuayyi o Zouma, jugadors que estan sortint d’una lesió o que són poc utilitzats, Cesc va ser protagonista amb dues assistències de gol.

EL ‘CALCIO’ INTERESSAT

En els últims dies han anat apareixent més especulacions sobre la possible sortida de Cesc del Chelsea al gener i els rumors apunten al fet que el seu destí podria situar-se a Itàlia, amb el Juventus i el Milan com els equips més interessats. El Chelsea, mentrestant, és l’actual líder de la Premier després de la seva victòria de diumenge passat contra el Middlesbrough amb 28 punts, un d’avantatge sobre el Liverpool i el Manchester City. Amb aquest notable inici de temporada sembla complicat que Conte canviï d’opinió, i per aquest motiu resulta lògic que l’exblaugrana busqui una sortida. L’opció de la cessió, utilitzada ja en anteriors ocasions pel Chelsea, sembla la més probable. 

LOPETEGUI, TAMPOC

Conte no és l’únic tècnic que s’ha oblidat de Cesc aquesta temporada. Julen Lopetegui tampoc ha comptat mai amb el centrecampista en les seves convocatòries. El jugador d’Arenys, que té contracte en els blues fins al 2019, era un fix per a Luis Aragonés i Vicente del Bosque, amb qui va viure el cicle triomfal d’èxits de la selecció espanyola, resumit en dues Eurocopes i el Mundial de Sud-àfrica del 2010. 

Notícies relacionades

Lopetegui ha apostat per saba nova i Cesc, fins i tot, va rebutjar la invitació de la federació per assistir al duel davant Anglaterra a Londres, al qual sí que van assistir altres jugadors no convocats, com el lesionat Piqué, Cazorla, el porter Adrián o el seu company d’equip Pedro. 

TERCERA TEMPORADA

Cesc compleix la seva tercera temporada a Stamford Bridge. El curs passat va jugar 49 partits entre totes les competicions i va marcar 7 gols, mentre que l’anterior en va disputar 47 i va fer 5 dianes. Abans de tornar a Londres, va jugar tres temporades al Barça amb un rendiment discret, especialment en els moments decisius. La seva millor versió es va veure a l’Arsenal, on va jugar vuit anys (2003-2011), i es va convertir en un ídol.