Piqué va celebrar l'acord amb Rakuten sopant amb Bartomeu i Shakira

El central blaugrana i la seva parella van ser els artífexs del primer acostament entre club i empresa

 

  / TWITTER

1
Es llegeix en minuts

Gerard Piqué, peça indispensable en el desenvolupament de les negociacions amb l'empresa nipona Rakuten, com va apuntar Manel Arroyo, vicepresident de Màrqueting del Barça, va anar amb Shakira, cantant i la seva parella, al sopar per celebrar l'acord de col·laboració entre el club blaugrana i l'empresa de vendes 'on line' més important del JapóJapó.

Tal com es va explicar aquest dimecres en l'acte de presentació del nou patrocinador, va ser el central blaugrana qui va organitzar la primera reunió entre representants del Barça i Hiroshi Mikitani, el president de Rakuten. L'amistat que els uneix a tots dos va ser el detonant de l'acostament de l'empresa i el club. 

Notícies relacionades

Mikitami està molt satisfet d'entrar així en el mercat europeu i una prova d'això va ser el seu optimisme durant tota la jornada de dimecres. A més, va penjar una imatge del sopar amb els seus nous col·laboradors i amb els seus amics Piqué i Shakira. "Sopar de celebració amb el President BartoGerard Shakira. Em sento extremadament orgullós de convertir-me en el principal espònsor del Futbol Club Barcelona", va tuitejar content Hiroshi Mikitami.

D'aquesta manera comença un patrocini que durarà quatre anys a raó de 55 milions d'euros més variables, conveni que converteix la samarreta del Barça en una de les més valuoses del panorama futbolístic internacional.