Amb Cristiano fins al final

Zidane defensa el portuguès, a qui no veu ansiós i per al qual demana la Pilota d'Or, un guardó que mereix "clarament"

undefined33749679 madrid  03 05 2016   deportes  entrenamiento del real madrid161028113134

undefined33749679 madrid 03 05 2016 deportes entrenamiento del real madrid161028113134 / JOSE LUIS ROCA

3
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / MADRID

Zidane 'mata' per Cristiano. El tècnic francès no ha dubtat a exalçar la figura del jugador portuguès, a pesar del mal moment del davanter. No només ha demanat la 'Pilota d'Or' per a CR7, sinó que ha assegurat que l'astre lusità no està ansiós, cosa que ningú s'hauria atrevit a afirmar després del partit contra l'Athletic. "Es mereix la Pilota d'Or, clarament", ha afirmat l'entrenador del Madrid. 

No se sap si Cristiano respondrà als afalacs i a aquesta eterna confiança del seu entrenador amb algun gol en el compromès partit de demà, dissabte, contra l'Alabès (16.15 h. beIN), el cinquè equip menys golejat de la Lliga, amb 11 gols encaixats, tres d'ells en l'última jornada a Anoeta davant La Reial. El conjunt de Vitòria no coneix la derrota a casa i és tretzè, amb 10 punts, 11 menys que el Madrid, que defensa el liderat.

PITJOR ARRENCADA DE LA LLIGA

En aquest partit, tots els focus tornaran a estar posats en Ronaldo. El seu últim gol a la Lliga va ser a Sevilla davant el Betis. Davant l'Athletic va acabar desesperat i provocant que Kroos s'enfadés per no haver-li passat la pilota a l'alemany quan estava sol per marcar, cosa que va provocar els xiulets del públic.

El portuguès ha firmat la pitjor arrencada de la lliga en vuit anys i bat registres negatius, com el d'acumular per primera vegada quatre partits consecutius al Bernabéu sense marcar. En Lliga suma dos gols en sis partits, la seva pitjor estadística des que està al Madrid. En el còmput global acumula quatre gols, dos menys que Morata Asensio.

Zinedine Zidane

entrenador del madrid

"Cristiano ha posat el llistó tan alt que cada vegada que no marca és un problema. No el veig ansiós. Pot ser que estigui enfadat per no marcar"

Res d'això sembla preocupar Zidane, que afirma que "no és injust" que jugadors com Morata Lucas Vázquez tornin a la banqueta, malgrat les seves bones actuacions. Per sobre d'això, el tècnic francès segueix esperant la millor versió de Ronaldo. "Ha posat el llistó tan alt que cada vegada que no marca és un problema. No el veig ansiós. Pot ser que estigui enfadat perquè vol marcar, però el que està fent i el que ha fet és únic", ha apuntat el tècnic francès. Zidane no té dubtes que el seu jugador mereix la 'Pilota d'Or' "pel que ha fet a nivell individual i col·lectiu"

LA CLÀUSULA DE LLORENTE

El que no es podrà enfrontar a Ronaldo a Mendizorrotza serà Marcos Llorente, jugador del Madrid cedit a l'Alabès i que estava cridat a ser el recanvi de Casemiro en el club blanc. El Madrid ha exercit l'anomenada ‘clàusula de la por’, i per això Llorente haurà de veure el partit a la grada. El migcentre és un jugador clau en l'esquema de Mauricio Pellegrino, tècnic de l'equip vitorià. Llorente, que acumula 10,5 recuperacions per partit, és el tercer jugador més utilitzat per l'entrenador argentí. Ha disputat vuit partits complets a partir de la segona jornada de Lliga.

Marcos Llorente, jugador del Madrid cedit a l'Alabès,  Marcos Llorente, jugador del Madrid cedit a l'Alabès, no podrà jugar per l'anomenada 'clàusula de la por'

Notícies relacionades

“És una putada perdre's el partit. A qualsevol jugador li agradaria jugar-lo i a mi encara més”, ha afirmat el jugador de l'Alabès a la Ser. Sobre el seu futur, Llorente no vol entrar en especulacions. “A mi que no em tornin boig. Estic centrat en l'Alabès i estic content de com van les coses. No he parlat amb ningú del Madrid. Zidane em va dir que entenia que volgués sortir, tot i que volia que em quedés” ha revelat el jugador de l'Alabès.

Sobre l'absència de Llorente, Zidane s'ha limitat a assegurar que són coses de clubs "i jo no hi tinc res a veure". L'entrenador del Madrid ha afegit que no necessita veure'l jugar contra el Madrid "perquè el veig molt i me n'alegro per ell"