Puyol: "A alguns els agradaria que Messi parés dos o tres partits"

L'exjugador del Barcelona assegura que l'astre blaugrana "és el millor de la història i Cristiano s'hi acosta"

 

  / EFE / FERNANDO ALVARADO

2
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / MADRID

Els problemes físics de Messi preocupen el Barcelona, però també n'estan pendents els rivals conjunt blaugrana. No és la primera vegada que durant la baixa de l'astre argentí s'han fet comptes del que es podria retallar al club català en les jornades en què no pot comptar amb la seva gran estrella. Una idea que comparteix Carles Puyol, que és conscient del que suposaria que l'equip de Luis Enrique perdés el seu millor jugador.

“A alguns els agradaria que Messi parés dos o tres partits”, ha apuntat Puyol en l'acte de presentació de la col·lecció oficial dels cromos de la Lliga a càrrec de Panini en la seva edició número 45. L'exjugador blaugrana s'ha referit a les lesions de pubis. “És una lesió que no t'assegura que parat millorarà. Jo la vaig patir. Messi és molt fort. Molts voldrien que descansés, però és una lesió que tampoc té gaire risc. Desconec el seu estat, però segur que hi serà”, ha afirmat Puyol abans de saber-se que Messi s'havia entrenat amb els seus companys.

EL MILLOR CROMO DEL MÓN

Quan li han donat el cromo de Messi, l'excentral blaugrana no ha dubtat a assenyalar que és “el millor del món”. “He tingut la gran sort de jugar molts anys al seu costat i aquest cromo no val per tres, sinó per molt més, ha manifestat Puyol. Ha reiterat la seva admiració pel jugador argentí quan li han donat el cromo de Cristiano Ronaldo. “Messi i Cristiano són dos fenòmens. Messi és el millor de la història i Cristiano s'hi acosta”, ha subratllat l'exjugador blaugrana.

Carles Puyol

exjugador del barcelona

Tots som d'un equip i Tebas té els seus colors, però com a president de la Lliga serà imparcial"

EL MADRIDISME DE TEBAS

Puyol s'ha referit al declarat madridisme de Javier Tebas, president de la Lliga. L'exdefensa considera que “tots som d'un equip i Tebas té els seus colors, però com a president de la Lliga serà imparcial”.

Al costat de Puyol han compartit l'acte Fernando Morientes Fernando Sanz, ambaixadors de la Lliga. Tots tres s'han referit als "cromos repetits" que tenen alguns entrenadors en alguns llocs i que tindran difícil accedir a la titularitat, com Alcácer al Barcelona i Morata Asensio al Madrid. Puyol ha parlat del primer . “Els entrenadors volen futbolistes del millor nivell. Hi ha molts partits al llarg de la temporada i també lesions. Hi ha oportunitats per a tots. És complicat per a l'entrenador gestionar els minuts”, ha afirmat l'exblaugrana.

Sobre el fitxatge d'Alcácer, Puyol considera que  Sobre el fitxatge d'Alcácer, Puyol considera que tots els entrenadors "volen futbolistes de màxim nivell i hi ha molts partits i lesions al llarg de la temporada"

MORATA I ASENSIO, SUPLENTS DE LA BBC

Notícies relacionades

Morientes s'ha referit al fet que en una plantilla de 23 o 24 jugadors cadascú té el seu paper. “Morata i Asensio són suplents de la BBC, encara que tindran la seva ocasió, per baixes o per excés de partits”. Tots dos són el futur del Madrid”.

Després de relatar algunes anècdotes de quan els tres futbolistes col·leccionaven cromos de petits, ha arribat l'hora de fer-se la foto. Quan li han donat a Puyol el cromo de Cristiano, l'ha rebutjat immediatament. “Home, no em donis això”, ha deixat anar. Immediatament li han donat el de Messi i, posteriorment, un amb la seva foto.