PROTAGONISTES

Cristiano Ronaldo, escollit millor jugador d'Europa de la temporada passada

En absència de Messi i Luis Suárez, el portuguès aconsegueix el guardó per segona vegada per davant de Griezmann i Bale

undefined35284946 real madrid s cristiano ronaldo of portugal poses with real 160825200043

undefined35284946 real madrid s cristiano ronaldo of portugal poses with real 160825200043 / ERIC GAILLARD

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Estava cantat i així ha passat a la gala de la UEFA. Cristiano Ronaldo ha sigut elegit millor jugador d'Europa de la temporada 2015-16 gràcies als títols aixecats, la Champions amb el Madrid i l'Eurocopa amb la selecció de Portugal, i als gols marcats, 57 en total en 61 partits disputats el curs passat, 16 d'ells a la Champions. És la segona vegada que s'emporta aquest guardó, elegit per 55 periodistes, un per cada associació de la UEFA. Ha obtingut 40 vots, per vuit del blanc-i-vermell i set del gal·lès.

MARC BARTRA, CONTRA EL MADRID

Notícies relacionades

L'exjugador del Barça tornarà a veure's les cares amb el Madrid amb el seu nou equip, el Borussia Dortmund, al qual va ser traspassat per 8 milions d'euros. Finalista el 2013, l'equip alemany, dirigit per Thomas Tuchel, aspira a tornar a estar entre els millors tot i les sortides d'Hummels, Mkhitaryan i Gündogan. A més de Bartra, Schürrle, Götze, Dembelé i Guerreiro, entre altres, reforcen el grup liderat per Reus i Aubameyang (39 gols la temporada passada).

LUCAS PÉREZ, A L'ARSENAL

El fins ara davanter del Deportivo veurà complert el seu anhel d'estrenar-se a la Champions gràcies al seu fitxatge per l'Arsenal d'Arsène Wenger, enquadrat al Grup A. El club gallec ha acceptat l'oferta de l'entitat londinenca, que abonarà els 20 milions de clàusula de rescissió del jugador corunyès, sis dels quals aniran a parar al PAOK Salònica, que posseïa el 30% del pas de l'atacant, autor de 17 gols a la Lliga amb el Deportivo la temporada passada.