LLUITA

Dos entrenadors de Mongòlia es despullen en protesta per una decisió dels jutges als Jocs de Rio

Els jutges havien desqualificat el seu pupil, que lluitava pel bronze, per burlar-se del seu rival mentre el guanyava

 

  / REUTERS / TORU HANAI

1
Es llegeix en minuts

Fins a l'últim dia hi pot haver sorpreses als Jocs Olímpics, i no sempre de caràcter estrictament esportiu. Aquest diumenge, durant el combat pel bronze de la categoria de menys de 65 quilos de lluita, la lluita entre un mongol i un uzbek va acabar amb dues persones despullades sobre el tapís.

Notícies relacionades

El lluitador mongol, Ganzorigiin Mandakhnaran, anava davant al marcador, per la qual cosa va optar, lògicament, per evitar la lluita i esquivar el seu adversari a l'espera del final del combat. Però a més el va acompanyar amb algun gest de burla, fet que els àrbitres van considerar antiesportiu, el van sancionar, li van donar per perdut el combat i, per tant, van posar la medalla de bronze en mans de l'uzbek Ikhtiyor Navruzov.

Els dos entrenadors del lluitador sancionat, enfurismats, van sortir al tapís i van començar a protestar traient-se el calçat i la roba, llançant-la furiosament contra terra i quedant-se en calçotets davant uns sorpresos jutges, que van acabar cridant els membres de seguretat. Mentrestant, el seu pupil felicitava el medallista esportivament.