FUTBOL

Allau de crítiques i insults a Carles Puyol per dir que és espanyol

L'excapità del Barça acaba amb aquestes paraules un vídeo promocional de la Lliga per la Xina: "Sóc Carles Puyol, sóc espanyol"

 

  / DANI OCHOA DE OLZA / AP

2
Es llegeix en minuts

"Sóc Carles Puyol. Sóc espanyol". Amb aquestes paraules, l'excapità del FC Barcelona acaba un vídeo promocional de la Lliga espanyola emès en una televisió de la Xina, mercat on la Lliga de Futbol Professional (LFP) vol continuar expandint-se. Unes paraules que han provocat una allau de crítiques i insults a Twitter pel suposat posicionament polític que l'exjugador deixa entreveure amb aquesta frase.

En l'anunci, Puyol s'asseu en una cadira i, amb un micròfon a la mà, descriu concisament la seva trajectòria. "Sóc excapità del Futbol Club Barcelona. He guanyat 6 Lligues... he guanyat 3 Copes d'Europa... un Mundial i una Eurocopa. Sóc Carles Puyol, sóc espanyol... Sóc espanyol, sóc Carles Puyol", conclou, mentre es van intercalant imatges del seu passat com a jugador del Barça i de la selecció espanyola.

NO S'HA PRONUNCIAT

Notícies relacionades

En aquestes escenes, podem veure el jugador aixecant alguns d'aquests trofeus o celebrant gols, com el que li va marcar al Reial Madrid al Bernabéu el dia del 2 a 6. Precisament en aquella recordada celebració, Puyol fa un petó a la senyera del braçal de capità. Una senyera que apareix també en altres imatges d'un espot que s'ha fet viral i que ha provocat un enfrontament entre detractors i defensors del jugador de la Pobla de Segur.

Puyol, que encara no s'ha manifestat sobre la polèmica, ha sigut 100 vegades internacional amb 'la Roja' i ha vestit també la samarreta de la selecció catalana en nombrosos amistosos. Fins avui, mai ha fet pública la seva postura en relació amb el procés independentista català, però sí que ha donat suport a l'esport de Catalunya, com quan es va unir a la plataforma 'Guanyarem'.

Temes:

Carles Puyol